Xbox One-games kunnen nu gratis naar je Android-smartphone worden gestreamd

Microsoft brengt een nieuwe versie van de Xbox-app voor Android uit, waarmee je nu Xbox One-games naar je smartphone kunt streamen.

Stream Xbox One-games naar je Android

Voorheen heette die functie Console Streaming. Met deze functie kunt u uw geĆÆnstalleerde Xbox One-games naar uw Android-smartphone streamen. Dit is iets anders dan Project xCloud, dat nu Xbox Game Pass Ultimate wordt genoemd. Met dat laatste abonnement kun je alle games binnen dat abonnement streamen naar je smartphone (of een Xbox-gameconsole), terwijl je de games op je eigen harde schijf speelt met de bijgewerkte Xbox-app.

Hoewel dit genoeg is om enthousiast van te worden, is dat niet de enige toevoeging aan de nieuwe Xbox-app voor Android. Er is nu ook een vernieuwd ontwerp, dat elementen ontleent aan het nieuwe dashboardontwerp voor de Xbox One en de aankomende Xbox Series X en Series S. Met Android kun je daar iets mee doen vlak voordat je de video of screenshot uploadt naar social media.

Bovendien kun je de app gebruiken om je nieuwe Xbox Series X en Series S in te stellen wanneer ze in november uitkomen. Je krijgt niet alleen toegang tot de instellingen van de consoles, je kunt hier ook je downloads beheren. Je gebruikt de app als een soort afstandsbediening voor je console, je kunt games downloaden en verwijderen en je bibliotheek beheren.

U kunt nu de nieuwste versie van de Xbox-app downloaden van Google Play voor uw smartphone en tablet. Microsoft rapporteert de iOS-versie van de app niet, maar zou de update binnenkort moeten krijgen. Het is echter onwaarschijnlijk dat u uw games nog steeds naar uw iPhone of iPad kunt streamen.

READ  We willen een next-gen upgrade van deze games zien voor PS5 en Xbox Series X!

Written By
More from Aubrey Mason
De white-ball crickettour van Engeland naar India is tijdens COVID uitgesteld tot de zomer van 2021
IANS-foto’s De white-ball-tour van Engeland door India, oorspronkelijk gepland voor eind september...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *