Xbox reageert op PS5 Teardown-video met brutale tweet

EEN PS5 officiële demontage video heeft ons door enkele ins en outs van de aankomende console geleid, inclusief hoe de uitbreidbare opslag kan worden geïnstalleerd. Een deel behandelde hoe de standaard van zijn horizontale naar een verticale configuratie kon worden geconverteerd, wat leidde tot een brutaal antwoord van Microsoft.

In de video lijkt het ombouwen van de standaard een beetje geknutselen: de standaard losschroeven van de verticale positie, een plugstuk in het gat plaatsen en vervolgens de standaard in de nieuwe horizontale configuratie klikken. Het ontwerp van de PS5-console zelf is gebogen, waardoor het vlakke standaardgedeelte nodig is om het stabiel te maken.

Ondertussen is de Xbox-serie X is nou ja, een doos. Microsoft maakte van de gelegenheid gebruik om de concurrentie voor de gek te houden met een how-to-tweet – behalve dat het proces gewoon de console op zijn kant draait. Omdat het een doos is.

De tweet concentreerde zich op de Xbox Series X, maar de Reeks S heeft een vergelijkbare boxy vorm.

De reactie op de sociale media herinnert aan echo’s van een soortgelijke stunt die Sony op Microsoft trok. Toen de onthulling van de Xbox One een complex proces toonde voor het delen van games vanwege zijn DRM, Sony reageerde met een video over hoe je een PS4-game kunt delen door gewoon een schijf aan een vriend te overhandigen. Dat zorgde echter voor een golf van terugslag tegen het DRM-beleid van Microsoft – tot het punt dat Microsoft zelfs zijn beleid schrapte vóór de lancering van Xbox One – en het is onwaarschijnlijk dat de verticale stand van de PS5 tot hetzelfde niveau van wijdverbreide controverse zal leiden.

READ  Microsoft begint xCloud-integratie op Xbox-consoles te testen

Beide consoles van de volgende generatie komen volgende maand, slechts twee dagen na elkaar – 10 november voor Xbox Series S en Series X, en 12 november voor PlayStation 5. Bekijk onze Preordergids voor Xbox Series X en PS5-preordergids om een ​​(of beide) te vergrendelen.

Nu aan het spelen: Xbox Series X: UW vragen beantwoord! | Generation Next

Written By
More from Vanessa Hale
Edo no Yami voor PS5, Xbox, pc, PS4 en Switch onthult vijanden in nieuwe video’s
Nieuws Troglobytes en Publisher 101xp nieuwe video’s voor de aankomende actiespel Blind...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *