Georgia Tech zegt geen bumperkleven voor game vs Louisville

Georgia Tech zegt dat een verbod op bumperkleven van kracht blijft voor de voetbalwedstrijd van de Atlantic Coast Conference op vrijdagavond tegen Louisville.

De school verbood ook bumperkleven voor de thuisopener van 19 september tegen Central Florida. Ambtenaren hebben niet besloten of de traditie zal worden hersteld bij de andere vier thuiswedstrijden, en zeggen dat dit per wedstrijd zal worden bepaald op basis van het advies van gezondheidsexperts.

Stoelen, tafels, grills en koelers zijn niet toegestaan ​​buiten het voertuig van een persoon. Rondhangen of bijeenkomsten van welke omvang dan ook zijn niet toegestaan ​​in enig gebied op de campus buiten de voetafdruk van het Bobby Dodd Stadium voor de prime-time game die overeenkomt met een paar 1-2 teams.

“Dit was geen gemakkelijke beslissing”, zei atletisch directeur Todd Stansbury. “Op dit moment zijn we echter nog steeds van mening dat de veiligste manier van handelen is om fans uit te nodigen rechtstreeks vanuit hun voertuigen naar het Bobby Dodd Stadium te komen, waar we de gezondheid en veiligheid van onze studenten, personeel en bezoekers beter kunnen waarborgen door middel van de protocollen. die we hebben ontwikkeld om het risico van overdracht van COVID-19 te verkleinen. “

Georgia Tech staat ongeveer 20 procent capaciteit toe in het Bobby Dodd Stadium met 55.000 zitplaatsen.

READ  Braves vs. Phillies - Wedstrijdoverzicht - 30 augustus 2020
More from Madison Garrett

Southern vs.Baylor – Game Preview – 16 december 2020

De Southern Lady Jaguars (0-3) zullen proberen een einde te maken aan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *