Xbox Series S-consoles kregen een grote korting voor Black Friday

Xbox Series S-consoles kregen een grote korting voor Black Friday

Als je nog geen PlayStation 5- of Xbox-serie hebt gekocht Beide systemen hebben in 2023 enorme exclusieve aanbiedingen ontvangen, waardoor hun aanbod verder wordt uitgebreid. Een geweldig instappunt op dit moment is de Xbox Series S, die toevallig te koop is met de nieuwe Starter Bundle. Alleen dit pakket $ 234,99 bij Dell voor Black Friday22% korting op de standaardprijs.

Koop de Xbox Series S Starter Bundle voor slechts $ 249,99

Black Friday-deal

Het begin van de Xbox Series S Boeket

Xbox Series S-startbundel
Xbox-serie S

De Xbox Series S Starter Bundle bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan in het Xbox-ecosysteem. In eerste instantie bevat de bundel een Xbox Series S-console, die 512 GB opslagruimte heeft, dus misschien wil je in de toekomst extra opslagruimte overwegen. Je krijgt ook je standaard Xbox-controller in Robot White. En het laatste dat is inbegrepen, is een voucher voor 3 maanden voor Xbox Game Pass Ultimate, waarmee u in wezen bespaart laatst $ 50 bovenop. Je kunt ook rekening houden met de standaard Xbox Series S-deal voor $ 224,99 bij Dellmaar het bevat geen Game Pass, dus het is absoluut geen goed aanbod.

Over het geheel genomen biedt deze bundel een prima startpunt als je nog geen Xbox- of PlayStation-bezitter bent. Het is de goedkoopste toegang tot beide ecosystemen, en met een Xbox Game Pass Ultimate-voucher kun je optimaal profiteren van het contentaanbod van Xbox. Drie maanden Game Pass nemen je mee naar begin 2024 en omvatten releases als Persona 3 Reload of Like a Dragon: Infinite Wealth.

READ  De Epic Games Store sluit 15 dagen gratis games door de Tomb Raider-trilogie op te geven

Walmart heeft nog een aantal andere deals die je niet wilt missen op Black Friday. Xbox-controllers kosten bijvoorbeeld slechts $ 45, wat een korting van 25% is. Je kunt altijd een extra controller gebruiken, dus combineren met het starterspakket is prima. Bovendien kost de Sony Bravia XR A90J slechts $ 1.396, wat de beste tv-deal op Black Friday is. Bekijk ons ​​Walmart Black Friday 2023-rapport voor meer deals.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *