Xbox Series X-consoleproblemen opgelost door Microsoft

Sinds de lancering van de Xbox Series X en S eind 2020, horen we berichten van sommige gebruikers dat consoles van de volgende generatie consoleproblemen hebben ondervonden. In plaats van consoleproblemen die voortkwamen uit de joysticks, zoals het geval is met DualSense op de PlayStation 5 en de Joy-Cons van Nintendo Switch, waren de knoppen van de Xbox-controllers de hoofdoorzaak. Nu heeft Microsoft de situatie officieel aangepakt en naar verluidt op zoek naar een oplossing.

In een nieuwe brief gegeven aan Uitrusting, Zei Microsoft dat het zich terdege bewust is van het probleem waarmee sommige Xbox-consoles de afgelopen maanden werden geplaagd. Een bedrijfsvertegenwoordiger zei: “Bij Microsoft onderwerpen we al onze producten aan strenge kwaliteitstests en doen we er alles aan om klanten een ongeëvenaarde game-ervaring te bieden.” Als het op dit moment echter om een ​​mogelijke oplossing gaat, zegt Microsoft dat het niet veel te bieden heeft, behalve dat het consumenten naar zijn ondersteuningsteam verwijst. “We begrijpen dat sommige gamers een gebrek aan respons ervaren met hun nieuwe Xbox Wireless-consoles, en onze teams werken actief aan het vinden van een oplossing”, vervolgde het bericht. “Voor de beste ervaring moedigen we klanten aan om voor hulp naar Xbox Support te gaan.”

Om meer context te geven aan het probleem als geheel, reageerden de Xbox Series X- en S-consoles in principe niet toen sommige gebruikers probeerden de gezichtsknoppen te gebruiken. De A-, B-, X- en Y-knoppen lijken voor veel spelers de meeste problemen op te leveren. En hoewel dit op hetzelfde niveau geen probleem lijkt te zijn als zoiets als de Red Ring of Death uit het Xbox 360-tijdperk, is het nog steeds moeilijk om te zien dat een nieuwe console-eigenaar dit probleem aanpakt.

READ  Rocket League-update: PS4- en Xbox-patchnotities vóór Halloween-evenement | Gamen | Vermaak

Hoewel we momenteel niet zeker weten wat Microsoft probeert te doen om het probleem op te lossen, kan dit iets zijn dat in een toekomstige hardware-update kan worden gecorrigeerd. En als er niets anders is, als u hetzelfde probleem ondervindt, moet u zeker contact opnemen met het Xbox-ondersteuningsteam, zoals Microsoft heeft voorgesteld. Misschien kunnen ze een manier vinden om u een oplossing te bieden of er zelfs voor te zorgen dat een nieuwe console binnen uw bereik werkt.

Is dit een probleem dat uw Xbox Series X tot nu toe heeft geteisterd? Laat het me weten in de comments of op Twitter op Betrouwbaar

Written By
More from Vanessa Hale

Pre-orders voor Xbox Series X zijn uitverkocht: controleer de voorraad bij Amazon, Walmart, GameStop en meer

We wachten al een jaar. Maar zoals Sony’s rivaal PlayStation 5 console...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *