Xbox Series X- en Xbox One-spelers kunnen de klassieke game nu gratis downloaden

Momenteel kunnen alle Xbox Series X-, Xbox Series S-, Xbox One- en zelfs Xbox 360-spelers de klassieke game uit 2001 gratis downloaden, zonder beperkingen, hoewel het downloadproces niet erg eenvoudig is. Het is onduidelijk hoe lang deze deal beschikbaar zal zijn, maar voor nu, Ikaruga Gratis, zonder beperkingen. Om het te downloaden, moet u echter een Argentinië Xbox Live-account maken. Dit kost gelukkig maar wat tijd. Bovendien kun je het eenmaal gedownload op je standaardaccount spelen, ongeacht de regio.

Wat betreft de game zelf, het is een Xbox 360-link, maar het is speelbaar op alle Xbox One- en Xbox Series-consoles dankzij achterwaartse compatibiliteit. Het debuteerde in 2001 – tot 88 op Metacritic – via Treasure als een spiritueel vervolg op stralend Zilver. Achteraf wordt het algemeen beschouwd als een van de beste shooters aller tijden, een genre dat niet erg relevant meer is, maar vroeger een van de grootste in gaming was.

“Schiet! Ontwijken! en… geraakt worden!?” Ikaruga is een verticaal schietspel met een unieke polariteitswisselende gameplay”, zoals het officiële stadion van de game luidt. “Verander de polariteit van het schip en “bots en absorbeer” vijandelijke kogels! Haal een hoge score met de kettingbonus!”

Zoals vermeld, is het onduidelijk hoe lang deze deal beschikbaar zal zijn. Op het moment van publicatie is het nog steeds beschikbaar, maar tegen de tijd dat u dit leest, is de deal mogelijk al gesloten.

Voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft – inclusief wat er nieuw is op zowel Xbox One als Xbox Series X/S – klik op Hier Of bekijk de relevante link hieronder:

READ  Astria Ascending werd in 2021 in het Westen gelanceerd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, me op Twitter te sturen MustafaHosny Oh God, Amen Laat het me daar alsjeblieft weten. Wat heb je gespeeld, met dank aan Xbox?

Written By
More from Lesley Curry

Microsoft steunt epische games tegen nieuwe maatregelen Apple – nog een ding

Fortnitemaker Epic Games heeft in een rechtszaak aangevoerd dat Apple’s plan om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *