Xbox E3 2021 Voorspellingen: Halo Infinite, Fable, Forza en meer

Na een paar matige jaren hebben we Xbox E3 2021 Voorspellingen Optimisten. Microsoft heeft links en rechts gamestudio’s gekocht en we zullen waarschijnlijk zien dat die investeringen vruchten beginnen af ​​​​te werpen. Zelfs vóór de grote aankoop van Bethesda had Xbox een aantal grote slagmensen die aan first-party titels werkten. Nu de onrust veroorzaakt door de COVID-pandemie is afgenomen, verwachten we dat deze studio’s een aantal grote games zullen bevatten. Dit zijn onze beste schattingen van wat fans zullen zien op de Xbox E3 2021-conferentie.

Opmerking: u kunt onze voorspellingen voor Bethesda Studios hier bekijken.

Xbox E3 2021 voorspelling: 343 industrieën

Het is drie jaar geleden sinds Halo Infinite werd onthuld op E3 ​​2018 en een jaar sinds de rampzalige presentatie van de game die op sociale media een weerslag kreeg. We krijgen waarschijnlijk eindelijk een (laatste) releasedatum op de Xbox-conferentie en een blik op de verbeteringen die 343 Industries sinds vorig jaar heeft aangebracht.

Xbox E3 2021 Voorspellingen: The Alliance

De open wereld van Gears 5 was niet de innovatie die de serie nodig had

De studio achter de Gears-serie werkt aan een nieuwe IP met Unreal Engine 5 en Gears 6. Het is echter een gok of de Alliance dit jaar ook zal debuteren.

Xbox E3 2021-voorspellingen: dwanggames

We Happy Few Lage DLC 1

De nieuwe IP van Compulsion Games is door Phil Spencer gerekend tot zijn meest opgewonden titels. Het zou een mix zijn van Uncharted en Bioshock, maar er zijn geen andere details onthuld. Dit kan worden aangetoond omdat het waarschijnlijk al een paar jaar in ontwikkeling is.

Xbox E3 2021 Voorspellingen: Double Fine

Psychonauts 2 ligt eindelijk op schema voor release twee jaar na het verwachte lanceringsvenster. Als zodanig krijg je waarschijnlijk een grote Xbox-boost op E3 ​​2021 en wordt een geschikte releasedatum aangekondigd.

READ  Xbox Series X heeft snelle laadtijden en Playstation maakt snitching gemakkelijker

Xbox E3 2021 Voorspellingen: het initiatief

We ontvingen een korte onthulling van de Perfect Dark-reboot tijdens de 2020 Game Awards die het initiatief aan het ontwikkelen is. We krijgen misschien een goede trailer op E3 ​​2021, maar het is waarschijnlijk nog een lange weg van release.

Xbox E3 2021 Voorspellingen: inXile

Wasteland 3 Ruïnes Beoordeling

inXile zou verschillende nieuwe RPG’s in ontwikkeling hebben, waaronder de AAA FPS RPG. Dat is echter alles wat we weten over waar de studio tot nu toe aan werkt. We zullen waarschijnlijk minstens één van zijn titels zien op de E3.

Xbox E3 2021 Voorspellingen: Mojang

minecraft 21w10a schermafbeelding

Terwijl Minecraft zijn brood en boter is, heeft Mojang deze franchise onlangs uitgebreid naar nieuw terrein. Minecraft Dungeons werd uitgebracht met goede recensies, maar Minecraft Earth haperde, dus iedereen weet zeker wat de actie van de studio zal zijn. Mogelijk zien we alleen wat informatie over de aanstaande grote Minecraft-update, die voor veel fans net zo opwindend is als de aankondiging van een nieuwe game.

Xbox E3 2021 Voorspellingen: Ninja Theorie

De Senua-saga: Hellblade 2 is een titel die Microsoft altijd heeft benadrukt in zijn Series X-marketingmateriaal | S, en dit is duidelijk een groot voorrecht voor hen. We krijgen waarschijnlijk een trailer en releasedatum voor Hellblade 2, een bredere onthulling over Project Mara (zoals de uiteindelijke titel) en misschien een blik op The Insight Project.

Xbox E3 2021 Voorspellingen: Obsidian

Obsidian is een van de drukste studio’s van Microsoft en werkt aan vijf titels. We krijgen vrijwel zeker meer informatie over Avowed. Verder kennen we de status van de andere vier projecten niet, maar we wedden dat we er minstens één zullen zien.

READ  Katana Kata is een gevaarlijke Souls-achtige game op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, pc en switch

Xbox E3 2021 Voorspellingen: Speeltuingames

Sprookje, sprookje, sprookje, schat. Vingers gekruist hebben we eindelijk een kijkje kunnen nemen bij de reboot van Fable waar de studio aan werkt, maar we zullen onze adem niet inhouden. Er is een veel grotere kans dat we de volgende inzending in de Forza Horizon-serie zullen zien, die waarschijnlijk in Q4 2021 / Q1 2022 zal verschijnen.

Xbox E3 2021 Voorspellingen: Zeldzaam

Sea of ​​​​Thieves rockt nog steeds, dus verwacht een aankondiging van nieuwe inhoud. Rare werkt ook aan Everwild en is mogelijk ver genoeg in ontwikkeling om een ​​trailer te droppen.

Xbox E3 2021 Voorspellingen: 10 jaar geworden

Forza 7 augustus-update

Turn 10 repareert de ForzaTech-motor en herstart de serie als “Forza Motorsport”. Aangezien Forza Horizon 5 waarschijnlijk dit jaar uitkomt, zullen we waarschijnlijk niets zien van Turn 10.

Xbox E3 2021 Voorspellingen: Undead Labs

State of Decay 2: Juggernaut Edition Zombie Dude

Nadat Microsoft Undead Labs had overgenomen, begon ik te werken aan State of Decay 3. Het is een gooi van geld of de ontwikkelaars deze game zullen laten zien, want we hebben er niets anders van gehoord dan het bestaan ​​ervan.

Xbox E3 2021 Voorspellingen: World’s Edge

Age of Empires 4 moet later dit jaar uitkomen en Microsoft heeft World’s Edge speciaal gemaakt om het merk te promoten. We zullen waarschijnlijk een grote onthulling van deze titel zien op de Xbox Show.

Written By
More from Vanessa Hale

Microsoft brengt binnenkort “Xbox-nieuws over verbeteringen” uit

© Xbox Eerder deze week zei een technische YouTuber dat ze op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *