Xbox Series X introduceert binnenkort nieuwe functies

Als je dacht dat de Xbox Series X binnenkort geen glamoureuze nieuwe functies zou krijgen, denk dan nog eens goed na. Op basis van nieuwe informatie die is verkregen van één Xbox-manager, zal de console van de volgende generatie binnenkort een aantal nieuwe functies ontvangen. En hoewel we niet weten wanneer updates voor deze console kunnen worden uitgerold, is het duidelijk dat dit in een mum van tijd kan gebeuren.

Jason Ronald, mede-programmadirecteur van Microsoft, die op de officiële Xbox-podcast is verschenen, zei dat zowel Xbox Series X als S binnenkort een aantal nieuwe functies zullen ontvangen. Hoewel Ronald niet veel hints heeft gegeven over wat deze functies zouden kunnen betekenen, zei hij dat ze volgens de planning binnen “de komende maanden” zullen worden onthuld. Podcast-presentator Larry Hareeb vervolgde met te zeggen dat er “nog veel meer komt” voor de Xbox Series X, maar “We kunnen echt niet veel zeggen.”

Het is geen verrassing dat er enkele belangrijke console-updates voor de Xbox Series X en S aan de gang zijn, maar ze zijn zeker spannend. Voor het grootste deel zijn de platforms van de volgende generatie niet veel veranderd sinds de lanceringsdagreleases die afgelopen november werden uitgebracht. Dit komt deels doordat Ronald zei dat het team van het succes genoot bij het opladen van consoles. “Als team zijn we erg enthousiast over deze eerste reactie van publiek over de hele wereld”, zei Ronald op de podcast. “Bij de lancering zeggen we het de hele tijd intern, dat is nog maar het begin. Er staan ​​de komende maanden en de komende jaren veel spannende dingen op stapel.”

READ  Beste Britse aanbiedingen voor consoles en games in 2020

Hoewel we nog steeds niet weten hoe sommige van deze uitgebreide updates voor Xbox Series X en S eruit kunnen zien, zei Ronald dat het team zich in de tussentijd vooral heeft gericht op een paar kleinere oplossingen. Een van die deals is met Quick Resume, dat niet werkte zoals bedoeld voor sommige games. Ronald zei dat deze titels nu moeten worden opgelost, maar Xbox als geheel wil dit aspect van consoles in de toekomst verbeteren.

Het valt nog te bezien wanneer Xbox meer te vertellen heeft over updates voor de X- en S-serie, maar op basis van dit gesprek zouden we binnenkort veel moeten leren. We zullen u zeker op de hoogte houden van al deze toekomstige updates van het platform in ons dekkingscentrum hier, aangezien we meer te weten komen.

Dus wat voor soort functies zou je graag in de toekomst naar de Xbox Series X en S willen zien komen? Laat het me weten in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar

[Via VGC]

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox bevestigt teleurstellend Halo 5-nieuws

Halo: The Master Chief Collection is een uitstekende optie gebleken voor zowel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *