Xbox Series X krijgt eindelijk een nieuwe 4K-console

Door Dom Pepyat
17 augustus 2021 10:58 GMT

Het is lang geleden en mensen vragen er al een tijdje om, maar Xbox Xbox X Het dashboard kreeg eindelijk een 4K-resolutie-upgrade.

Microsoft is vanaf vandaag begonnen met het testen van een nieuw 4K-dashboard voor Xbox Series X for Insiders in de Alpha- en Alpha Skip-Ahead-afleveringen. Elk lid van de Alpha-b├Ętakringen heeft later vandaag toegang tot de nieuw verbeterde HD-interface van het Xbox-dashboard.

De update zorgt er in wezen voor dat de Xbox UI er scherper en duidelijker uitziet op 4K-schermen – iets waar gebruikers om hebben gevraagd sinds consoles eind 2020 werden gelanceerd. Xbox Series X-consoles voerden UI-elementen uit in 1080p, dus native 4K UI-elementen Voor thuis, gids, enz. dankbaar.

Kijk op YouTube

Microsoft zei in verklaring op zijn website.

Er is nog geen woord over of de Xbox Series S al dan niet verbeteringen aan zijn dashboard zal zien, maar Microsoft zal waarschijnlijk alles op krachtigere hardware willen testen voordat het naar andere platforms wordt gebracht (aangezien de Xbox Series S ook kan worden verwijderd ). 4K-resolutie).

Elders belooft deze nieuwe update “lokale talen correct om te keren” op Xbox, die geleidelijk wordt uitgerold ten koste van (blijkbaar) enkele van de “individuele” talen die op het systeem kunnen verschijnen.

Er is momenteel geen aangekondigde datum voor de komst van een 4K-console voor reguliere gamers, maar als deze nu aan het testen is, hoef je waarschijnlijk niet lang te wachten.

Soms nemen we links op naar online winkels. Als u op een van hen klikt en een aankoop doet, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Lees ons beleid.

')); }); }); }

READ  Onirike lanceert 29 juni voor Xbox One, Switch en pc, "kort daarna" voor PS4
Written By
More from Vanessa Hale

Consumentenacquisitie: Apple’s IDFA-wijziging verstoort advertenties voor mobiele games en leidt tot ontslagen

Volgens een analyse van het mobiele marketingbedrijf Consumer Acquisition staat Apple op...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *