Xbox Series X wordt nu alleen op uitnodiging aangevuld – wat je moet weten

Het is bijna onmogelijk om een ​​Microsoft Xbox Series X-console op voorraad te vinden. Dus nu leent Microsoft een pagina van Sony. Het bedrijf stuurt alleen uitnodigingen Xbox Series X-aanvulling. e-mails, volgens het advies van de lezers die we hebben ontvangen.

De e-mails bevatten een unieke link waarmee je je Xbox Series X rechtstreeks bij Microsoft kunt kopen. Het ontvangen van een e-mail is geen garantie dat je een console krijgt – je moet nog steeds snel een Xbox kopen – maar het maakt het zeker vrij eenvoudig om je aan te melden voor een Xbox Series X-console, vooral nu dat Black Friday-deals Het seizoen is begonnen.

Helaas kunt u niets doen om toegang te krijgen tot de uitnodigingslijst van Microsoft. (anders dan het hebben van een actief e-mailadres dat is geregistreerd bij Microsoft). In tegenstelling tot Sony – welke Inschrijvingen worden nog geaccepteerd Voor vakantie herbevoorrading – Microsoft heeft gezwegen over hun herbevoorrading alleen op uitnodiging. Ons beste advies is om ervoor te zorgen dat u uw spambox controleert als u iets van Microsoft ontvangt.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

In plaats daarvan zal Walmart op maandag 22 november Xbox Series X-consoles in de uitverkoop hebben. Herbevoorrading zal onderdeel zijn van Walmart Black Friday-deals Het evenement begint om 15.00 uur ET Walmart Plus Individuen.

READ  Verwijder Facebook niet, anders verlies je alle Oculus-games voorgoed
Written By
More from Lesley Curry
Toyota Supra gespot testen op de ring met een andere motor?
Het gerucht gaat dat Toyota is hot-shoeing een krachtigere motor in de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *