Xbox Series X’s grootste exclusieve ooit komt naar PS5

Blijkt dat een van de grote Xbox Series X-console-exclusives toch echt een getimede exclusief was. Dit wordt The Medium, de verlate horrorgame die begin 2021 uitkwam en Game Pass op Xbox bereikte. Na de vertraging van Halo Infinite was The Medium eigenlijk de enige exclusieve Xbox in dit venster.

Nou, het lijkt erop dat dit tijdelijk was. ESRB heeft de game nu beoordeeld voor release op PS5, volgens op de officiële website. Dit is nog niet officieel aangekondigd, maar het Bloober-team van mediumontwikkelaars werkt samen met Koch Media, die een grote stream voor E3 op 11 juni heeft, waar dit zou kunnen verschijnen tussen een hele reeks andere aankondigingen.

The Medium arriveerde met relatief weinig fanfare, debuteerde met goede maar soms gemengde recensies, waarbij de meesten zeiden dat het OK is en een «goede Game Pass-titel», wat betekent dat het moeilijk zal zijn om op zichzelf te verkopen. Maar het is logisch dat het waarschijnlijk stand-alone geprijsd zal zijn op de PS5, dus laten we hopen dat het geen $ 70 is zoals veel andere PS5-games.

En ja, dit blijft een game van de volgende generatie, alleen vanwege de aard van de inhoud waarin spelers tussen werelden schakelen en parallelle tracks spelen, iets waar consoles niet mee om kunnen gaan. Ik herinner me echter dat Xbox-fans The Medium noemden als een bewijs van de kracht van hun console, vergelijkbaar met hoe Ratchet and Clank: Rift Apart werd getoond op PS5. Welnu, nu komt The Medium naar PS5, en Ratchet and Clank komt zeker niet naar Xbox.

Ik denk niet dat dit “betekent” veel in het grote geheel der dingen. Het is bekend dat Series X een relatief licht opnameseizoen had, en het was toch niet alsof The Medium een ​​exclusieve hit voor hen was. Ik denk dat het een beetje bijdraagt ​​aan het verhaal van de consoleoorlogen, maar in het grote geheel is het niet zo’n probleem. Het maakt gewoon pakkende koppen (zoals de mijne!).

De makelaar is al een succes verklaard en maakt winst in minder dan Een week na lancering. De game is ook de hele tijd op Steam geweest met 88% positieve recensies. We zullen moeten zien of dit allemaal voldoende is om een ​​vervolg te rechtvaardigen, en verkoop op PS5 kan een rol spelen. Maar het is ook mogelijk dat Bloober doorgaat met een nieuw project dat hij overweegt.

We hebben geen datum waarop The Medium naar PS5 komt, maar ik verwacht daar over een paar dagen meer over te horen. blijf kijken

Volg mij op TwitterEn de YoutubeEn de Facebook sociale netwerksite En de Instagram.

Abonneer u op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief met inhoud, rollen van God.

Haal mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie, En de Earthborn trilogie, die ook loopt audioboek.

READ  Komt Baldur's Gate 3 naar Xbox?
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Series X werkt aan het oplossen van grote lanceringsproblemen

Microsoft heeft bevestigd dat het werkt aan oplossingen voor twee grote problemen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *