Xbox stapt af van aangepaste Star Wars-consoles

Er is geen gebrek aan geweldige Star Wars-merchandise die op 4 mei verschijnt. Maar wat dacht je van unieke Star Wars-merchandise… helemaal gratis?

Om 4 mei en de nieuwste release van te vieren LEGO Star Wars: The Skywalker SagaXbox heeft een serie van 12 speciale Xbox Series S-consoles onthuld. Deze unieke ontwerpen bevatten LEGO-afbeeldingen van iconische personages zoals Darth Vader, Yoda, Chewbacca, BB-8, Rey, Kylo Ren, R2-D2 en meer.

In tegenstelling tot alle andere Star Wars-merchandise die tegenwoordig wordt gedropt, zijn deze eenheden niet te koop. In plaats daarvan lanceert Xbox een sweepstake die fans kunnen verzamelen. Om mee te doen om kans te maken op een LEGO Star Wars console/console, moet je naar Twitter gaan. Retweet de Xbox-post met de hashtags #LEGOStarWarsXboxSweepstakes en #Maythe4th om mee te doen.

De deadline voor deelname aan de sweepstakes is 31 mei. U hoeft zich dus niet vandaag nog aan te melden. (Maar hey, het is Star Wars-dag, dus waarom zou je je Xbox nu niet retweeten?)

U vindt de officiële regels voor deelname aan de Xbox-sweepstakes hier.

En als je op zoek bent naar meer Star Wars-accessoires voor je Xbox, bekijk dan de nieuwe Stormtrooper-console van Razer.

Star Wars Day is net begonnen, dus kom terug op THS voor meer nieuws en updates. Moge de vierde bij je zijn!

Lees verder:

READ  Stop met het kopen van batterijen: Insignia Xbox Series X | S Play + Charge Battery Kit Nu $ 10
Written By
More from Vanessa Hale
Mobiele gamesmarkt Opkomende spelers kunnen nieuwe kansen opleveren voor 2020-2026
“ DataIntelo, een van ’s werelds meest vooraanstaande marktonderzoeksbureaus, heeft een nieuw...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *