Xbox viert de erfgoedmaand van de Aziatische Amerikaanse en Pacific Island

Xbox aangekondigd Het is van plan de Aziatisch-Amerikaanse en Pacific Island Heritage Month te vieren met een reeks initiatieven die gericht zijn op het benadrukken van de cultuur en bijdragen van de AAPI-gemeenschap. Samen met prof Donatie wedstrijdprogrammaXbox bevat een samengestelde lijst met AAPI-games en films op X-Box En de Microsoft Store, Door een wekelijkse spelshow met AAPI-makers en personages toe te voegen aan Xbox Community Games Club, En promoot AAPI-makers en makers op beide Zenuwtrekking En in Xbox Ambassadors-community.

Dit jaar markeert Xbox’s eerste viering van AAPI Heritage Month, een feit dat Xbox in zijn manifest aan de orde stelt. Het bedrijf zei dat dit te danken was aan zijn grote inspanningen om de gemeenschap te steunen en te vieren tijdens deze periode van “vreselijke en verwerpelijke” aanvallen en “haatmisdrijven in verband met COVID-19 tegen leden van de AAPI-gemeenschap”.

Een van de belangrijkste manieren waarop u dit wilt doen, is door Microsoft Rewards-leden punten te laten verdienen en deze te doneren aan twee liefdadigheidsinstellingen die zich richten op AAPI. Asian American Advanced Justice | AAJC En de Asia Pacific Policy and Planning Council (A3PCON), Die zal worden geëvenaard door Microsoft. Mojang Studios at Minecraft zal deze functie promoten en heeft als onderdeel van dit initiatief al $ 100.000 gedoneerd aan AAJC.

is voorbij Xbox Twitch-kanaalIn werd een tabel samengesteld die was gericht op het benadrukken van AAPI Broadcast Creators, Developers en Moderators. De tabel is als volgt:

  • Week van 3 mei – AAPI Community Appreciation Week, “Laten we spelen en games kijken met de AAPI-community op de voorgrond”
  • De week die begint op 10 mei – AAPI Community Acquisition Week, “Ontmoet nieuwe en bekende gezichten in de AAPI-gaminggemeenschap”
  • Week van 24 mei – AAPI Community Appreciation Week, “Laten we spelen en games kijken met de AAPI-gemeenschap op de voorgrond”
READ  Alternatieven voor PS5 en Xbox Series X

Makers en spelers komen ook aan bod Xbox Community Games Club En de Xbox Ambassadors-community. In de Xbox Community Game Club biedt Xbox games die zijn gemaakt door AAPI-individuen. In de Xbox Ambassadors-gemeenschap vroeg Xbox verschillende AAPI-leden om te identificeren “hoe diverse representatieve games hen hebben beïnvloed” en hun “verhalen over het lid zijn van de gaming-gemeenschap”. Hun verhalen werden verzameld Geplaatst op de site blog.

Ten slotte kunnen Xbox-fans samengestelde lijsten vinden voor door AAPI gegenereerde games en films die worden vermeld in zowel Xbox- als Microsoft-winkels. Enkele van de opmerkelijke games op het spelrooster zijn Outer Wilds, gemaakt door de Japanse Mobius Digital-oprichter Masi Oka, en Marvel’s Avengers, met een campagne rond Marvels Kamala Khan, een Pakistaans-Amerikaanse vrouw. Enkele van de aanbevolen films zijn Minari, Crazy Rich Asians en Moana. Na 31 mei kunnen bezoekers deze lijsten vinden door op de respectievelijke sites te zoeken naar “AAPI Heritage Month”.

Written By
More from Vanessa Hale

Goal onthult de nieuwe bevoorrading van de Xbox Series X

Target heeft een nieuwe Xbox Series X-voorraad onthuld, of meer specifiek, Target’s...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *