Oculus ‘Myst’ remake-prints dit jaar op pc en Mac, geen VR-headset vereist

Klaar om nog een exemplaar te kopen van de nevel? Nadat hij zijn weg naar Facebook had gevonden Oculus Quest eind 2020Een “reimagining” van de klassieke avonturengame van vorig jaar komt naar pc en Mac. In een tweet zag ik de randDe maker van de Myst-serie, Cyan Worlds, zei dat hij de game in het derde kwartaal van 2021 op die platforms zal lanceren. Bovendien heb je geen VR-headset nodig om de nieuwe versie te spelen zodra deze op Windows en macOS aankomt, met de versie inclusief volledige ondersteuning voor monitoren.

Toen Cyan Worlds een remake aankondigde van de nevelZe zei dat de game uiteindelijk naar andere platforms zal verhuizen. Er is echter nog geen informatie over beschikbaarheid behalve Oculus Quest, pc en Mac. De heruitgave bevat bijgewerkte audio- en visuele middelen, evenals een optionele functie voor het willekeurig maken van puzzels die helpt om dingen door elkaar te halen. De Oculus Quest-versie van $ 30 was over het algemeen nieuw goede receptie, waarbij de meeste recensenten opmerkten dat Cyan geweldig werk heeft geleverd door de klassieker meeslepender te maken.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  Neem er twee en gebruik Rockstar DMCA-prompts om meer GTA-mods te verwijderen
Written By
More from Lesley Curry
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *