IOS 14.4 Beta: De nieuwe iPhone-bèta is beschikbaar voor testers

class = “alignleft” Het is tijd voor een nieuwe bèta: iOS 14.4 volgt kort na iOS 14.3. Apple begint meestal begin januari met een nieuwe reeks bèta’s, maar deze keer is het in het begin van het jaar. We verwachten een aantal nieuwe functies in iOS 14.4, waar je later over leest.

De nieuwste iOS 14.4 Beta

iOS 14.4 (algemeen) Beta 2

13 januari 2021 Apple heeft de tweede (openbare) bètaversie van iOS 14.4 uitgebracht. Deze nieuwe bètaversie is beschikbaar voor download door ontwikkelaars en algemene testers. De nieuwe iOS 14.4-functies zijn te vinden in een apart artikel. Apple is onder meer begonnen met het uitrollen van nieuwe privacyfuncties in iOS 14.4.

Download iOS 14.4 beta voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars kunnen de proefversie downloaden van de ontwikkelaarswebsite van Apple. Daar vindt u het juiste demoprofiel om op uw iPhone te installeren. Er zijn meestal twee manieren om een ​​update te installeren. U kunt het juiste bètaprofiel en de proefversie downloaden Over de ether Installeer of schakel ter plekke in als je het profiel al hebt. Een andere manier is via de zogenaamde Afbeelding herstel Breng het vervolgens over naar uw iPhone via Finder op Mac of iTunes op Windows.

Wanneer wordt de openbare bèta gelanceerd?

De openbare bèta van iOS 14.4 is nu ook beschikbaar. Om de openbare bètaversie van iOS te installeren, moet je het juiste bètaprofiel hebben en ingeschreven zijn in het bètaprogramma van Apple.

READ  Atalanta vs Ajax livestream: bekijk de Champions League-wedstrijd van overal ter wereld

kijk uit: Deze proefversies zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en algemene testers en zijn niet geschikt voor gebruik op de apparaten die je dagelijks nodig hebt.

Tijdlijn iOS 14.4 Beta

Hieronder vindt u een tijdlijn voor de bètaversie van iOS 14.4. We verwachten iOS 14.4 in het voorjaar van 2021.

  • iOS 14.4 Public Beta 2: 13 januari (uitgebracht)
  • iOS 14.4 Beta 2: 13 januari (uitgebracht)
  • iOS 14.4 Public Beta 1: 17 december (uitgebracht)
  • iOS 14.4 Beta 1: 16 december (uitgebracht)
  • iOS 14.4 Final: jan / feb 2021 (verwacht)

Via iOS 14.4
iOS 14.4, de vierde aanvullende update voor iPhone en iPod touch vanaf iOS 14. De vorige update bevatte ondersteuning voor AirPods Max, ProRAW-toegang en meer. Meestal brengen dergelijke tijdelijke updates een aantal nieuwe functionaliteiten met zich mee. Apple is bijvoorbeeld van plan begin 2021 telleradvertenties te introduceren, dus dat kunnen we misschien verwachten in iOS 14.4. Als je meer wilt weten over wat er nieuw is in iOS 14, lees dan een overzicht van de belangrijkste functies.

Over bètatesters
Je komt vaak problemen tegen bij het testen van bèta’s. Allereerst zijn niet alle functies doorgaans direct beschikbaar, maar worden deze tijdens de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last krijgen van crashes of werken sommige apps nog niet naar behoren. Houd daar dus rekening mee als u besluit de iOS-update te testen. Daarom is het niet aan te raden om een ​​proefversie te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen zijn met de bètaversie. U kunt meer lezen over de problemen die worden veroorzaakt door bèta’s van iOS 14 in ons afzonderlijke artikel.

READ  De gratis Xbox Games with Gold voor november 2020 zijn aangekondigd
Revisiegeschiedenis:

  • 2021 13 januari, 19:05 uur: De tweede bètaversie is vrijgegeven.
  • 17 december 2020, 19:16: openbare bèta is hier.
More from Madison Garrett

dit was dinsdag 29 september 2020

Wat gebeurde er op dinsdag 29 september 2020 in het Apple-veld? We...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *