Yakuza: Like a Dragon komt overeen met de releasedatum van Xbox Series X.

Oorspronkelijk een paar dagen later, is Yakuza: Like a Dragon’s releasedatum verplaatst naar dezelfde dag als de Xbox Series X en S.

Ryu Ga Gotoku Studio en Sega’s nieuwste reis in de Yakuza-franchise is al dichtbij en sterk verbonden met de lancering van de Xbox Series X, maar het lijkt erop dat Yakuza: Like a Dragon de game volledig afsluit met de lancering van de volgende generatie. De releasedatum voor Like a Dragon is een paar dagen opgeschoven ten opzichte van de oorspronkelijke lanceringsdatum van 13 november om in plaats daarvan rechtstreeks in lijn te zijn met de lancering van de Xbox Series X- en S-consoles.

De wijziging in de lanceringsdata voor Yakuza: Like a Dragon werd aangekondigd via de Ryu Ga Gotoku Studio Twitter op 28 september 2020. Oorspronkelijk kwam Yakuza: Like a Dragon een paar dagen na de consoles van de Xbox-serie, nu wordt het op 10 november 2020 op dezelfde dag gelanceerd. Hoewel dit zeker overeenkomt met de Lanceringsdatums van de Xbox Series X en S, wordt het ook gelanceerd op PlayStation 4, Xbox One, de Microsoft Store voor pc en Steam. Een PS5-lancering wordt momenteel verwacht in maart 2021.

Yakuza: Like a Dragon is een langverwachte inzending in de serie en zet het misdaaddrama en het actieverhaal voort (samen met het overdreven karakter) waar fans van zijn gaan houden. De sprong naar een schijnbaar turn-based JRPG-stijl met speciale aanvallen en zelfs oproepvaardigheden is een brutale draai aan de gebruikelijke actie beat’em-up Yakuza-stijl, maar het lijkt de verandering zeker waard te zijn. Het is interessant dat de volgende generatie versies van Yakuza: Like a Dragon voorlopig beperkt blijven tot de Xbox Series X-console, en het valt nog te bezien of PS4-spelers gratis kunnen upgraden naar PS5 zoals Xbox One-spelers kan met Smart Delivery, maar we kunnen in ieder geval volgend jaar een PS5 verwachten.

Met Yakuza: Like a Dragon om de hoek op 10 november van de Speelkalender 2020, blijf op de hoogte voor meer details, zoals een concrete releasedatum voor PlayStation 5-edities volgend jaar.

TJ Denzer is een speler met een passie voor games die een leven lang heeft gedomineerd. Als hij geen beatdowns uitdeelt in de nieuwste vechtspellen, de geschiedenis van videogames verkent of RPG’s speelt met zijn partner, is hij op zoek naar nieuw eten en drinken in het constante streven naar goede tijden met goede mensen binnen en buiten het gebied van Zuid-Texas. Je kunt hem ook vinden op Twitter @Johnnykuijk.

READ  Compatibiliteitsproblemen met PS5 en Xbox Series X met Vizio-tv's opgelost met firmware-update
Written By
More from Vanessa Hale

Hayu lanceert op Xbox

NBCUniversal International (NBCUI) heeft aangekondigd dat zijn geheel nieuwe, reclamevrije reality-tv en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *