Yankees ‘Gleyber Torres’ van dag tot dag ‘nadat ze in de elleboog waren geraakt

Yankees 'Gleyber Torres' van dag tot dag 'nadat ze in de elleboog waren geraakt

BALTIMORE – Gleyber Torres domineerde vorig jaar de Orioles en sloeg 13 homeruns in 18 wedstrijden. Tot dusver was 2020 moeilijker voor Torres tegen Baltimore.

De Yankees shortstop werd hitloos in de winst van woensdag en verliet donderdag de 8-6 overwinning op Camden Yards in de vierde inning nadat hij in de eerste elleboog in de rechterelleboog werd geboord.

De Yankees maakten bekend dat röntgenfoto’s negatief waren en Torres kreeg een kneuzing, wat goed nieuws is voor de korte stop, die werd vervangen door Tyler Wade.

Aaron Boone noemde de blessure “van dag tot dag” en Torres zei dat hij besloot uit de wedstrijd te stappen omdat de blessure zijn werpvermogen aantastte.

Gleyber Torres reageert na geraakt te zijn in de elleboog tijdens de 8-6 overwinning van de Yankees op de Orioles op donderdagavond.
Gleyber Torres reageert na geraakt te zijn in de elleboog tijdens de 8-6 overwinning van de Yankees op de Orioles op donderdagavond.AP

Boone zei dat Tommy Kahnle donderdag niet beschikbaar was en dat het team vrijdag een update over de rechtshandige zou geven. Kahnle is dit seizoen tot nu toe slechts één keer verschenen, toen hij drie slag op rij scoorde in een puntloze achtste om een ​​voorsprong van één punt te beschermen in de overwinning van zondag op de Nationals. De bullpen zit al zonder Aroldis Chapman, die aan de kant staat met COVID-19.


Toen de Astros in het laatste seizoen buiten het seizoen schuldig werden bevonden aan het stelen van borden met elektronica, waren er geen spelers gedisciplineerd, als onderdeel van een deal die Major League Baseball maakte om spelers aan te moedigen om mee te werken.

READ  Jonquil Jones, Vrijheidskracht 4; Chelsea Gray van de Aces raakte laat geblesseerd

Bronnen bevestigden donderdag dat MLB en de spelersvereniging een overeenkomst hebben bereikt waardoor commissaris Rob Manfred spelers kan schorsen zonder te betalen voor een soortgelijke overtreding, aangezien voor het eerst gemeld door The Athletic.

“Ik denk dat het een goede zaak is”, zei Boone. “Het is duidelijk iets dat een probleem is geworden in onze sport – ik denk, in sommige opzichten, nu in mindere mate omdat er na deze winter toch behoorlijk hard is opgetreden. Alles wat we kunnen doen om het concurrerend eerlijk te maken, steun ik zo goed mogelijk. “

Sommige spelers lijken het heft in eigen handen te hebben genomen, want Dodgers-reliever Joe Kelly schortte acht wedstrijden op wegens het gooien op Astros-hitters op dinsdag.

Vanwege de opzet van het schema van dit seizoen, zouden de Yankees Houston niet zien tot de play-offs. Torres werd gevraagd wat hij van Kelly’s acties vond.

“Daar geef ik liever geen commentaar op,” ’zei Torres. “Ik wil niets verkeerds zeggen. Als iemand iets wil doen, dan doen ze dat. Het is wat het is, denk ik. ‘

Wanneer de Yankees hun huisopener vrijdag in The Bronx hebben tegen de Red Sox, zullen ze geen kartonnen uitsparingen op de tribunes hebben, zoals andere teams – zoals Boston en de Mets – dit seizoen hebben gedaan. In plaats daarvan is het team van plan het zeil over de Legends-stoelen achter de thuisplaat te plaatsen.


De Phillies kondigden donderdag aan dat een coach en een assistent van een clubhuis thuis positief testten voor COVID-19 en ze een training in hun eigen park annuleerden en het schema van de Yankees volgende week opnieuw in beweging brachten.

READ  De pijn en het geld achter het Afghaanse buzkashi-spel

De Phillies, die in het weekend de Marlins in Philadelphia speelden, zouden dit weekend de Blue Jays spelen in Citizens Bank Park, maar die wedstrijden zijn uitgesteld en de competitie zei in een verklaring dat het zou “coördineren met gezondheidsexperts en de majoor” League Baseball Players Association in planning voor hervatting van het spel door de Phillies. ”

De Yankees waren van plan om de Phillies te spelen deze week voordat Philadelphia het seizoen stopte. In plaats daarvan schakelden ze over naar een serie van twee wedstrijden tegen de Orioles in Baltimore.


De Yankees spelen vanaf vrijdag de Red Sox in The Bronx. Daarnaast weet Boone niet wat zijn team zal doen.

“Ik weet eigenlijk niets”, zei Boone. ‘Heeft dat gevolgen voor volgende week? Ik denk dat het op een of andere manier zou kunnen. Ik heb van niemand instructies gekregen. De competitie weet waarschijnlijk niet hoe de volgende week zich zal ontvouwen. Onze focus ligt hier af en toe thuis tegen de Red Sox. ”

Boone’s college-coach bij USC, Mike Gillespie, is woensdagavond overleden. Boone zei dat Gillespie een van de redenen was waarom hij nummer 19 droeg toen hij speelde, ook bij de Yankees.

– Aanvullende rapportage door Zach Braziller

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *