Allu Arjun kondigt zijn nieuwe project met Koratala Siva aan op de sterfdag van zijn grootvader

Allu Arjun announces his new project with Koratala Siva on his grandfather

Allu Arjun kondigt zijn nieuwe project met Koratala Siva aan op de sterfdag van zijn grootvaderTwitter

Stijlvolle ster Allu Arjun heeft eindelijk een officiële aankondiging gedaan over zijn veel geruchten nieuwe project met regisseur Koratala Siva op de 16th overlijden van zijn grootvader Allu Ramalingaiah.

Allu Ramalingaiah, geboren in 1922 in Palakollu, Andhra Pradesh, speelde opmerkelijke rollen in meer dan 1.000 films. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan de Telugu-bioscoop. De Padma Shri-acteur stierf op 31 juli 2004. Zijn kleinzoon Allu Arjun, die een van de meest getalenteerde acteurs van Tollywood is, nam vanmorgen zijn Twitter-account op om zijn grootvader te herinneren.

Allu Arjun tweette de foto van zijn grootvader Allu Ramalingaiah en schreef: ‘Ik herinner me deze dag toen hij ons verliet. Ik weet nu meer over hem dan op die dag. Hoe meer ik veel dingen in het leven ervaar, hoe meer ik me aansluit bij zijn inspanningen, worstelingen en We zijn allemaal hier vandaag in deze positie vanwege deze arme boeren passie voor film. “

Allu Arjun kondigde kort na het succes van Ala Vaikunthapurramuloo zijn volgende film Pushpa aan, maar het filmen werd stopgezet vanwege de COVID-19-pandemie. Nu vijf maanden zijn verstreken, moet zijn aankomende film nog op de vloer komen. Gezien de vertraging, zou hij back-to-back-projecten voorbereiden. Hij was in gesprek met Koratala Siva voor een groot project. De twee hebben het project de afgelopen dagen ontmoet en besproken.

Allu Arjun en Koratala Siva

Allu Arjun en Koratala SivaTwitter

Uren na de herinnering aan zijn grootvader maakte Allu Arjun een officiële aankondiging over de film van Kortala Siva. De stijlvolle ster twitterde: “Heel erg verheugd om mijn volgende film # AA21 met Koratala Shiva garu aan te kondigen. Ik heb hier al een tijdje naar uitgekeken. Mijn beste wensen aan Sudakar Garu voor zijn eerste onderneming. Sandy, Swathi & Nutty dit is mijn manier om liefde voor jullie te tonen. “

Scenarioschrijver Koratala Siva werd in 2013 regisseur bij Prabhas ‘Mirchi. Later regisseerde hij Mahesh Babu in Srimanthudu (2015) en Bharat Ane Nenu (2018) en Junior NTR in Janatha Garage (2016). Hij werkt nu samen met megaster Chiranjeevi in ​​Acharya. De volgende film van Allu Arjun is weer een grote film om over op te scheppen in de carrière van de regisseur.

READ  De dierenartsen van Blizzard en Epic hopen met een nieuwe studio een revolutie teweeg te brengen in RPG's
Written By
More from Aubrey Mason

Rep. John Lewis geëerd tijdens een ceremonie in de geboorteplaats van Alabama

Honderden bleken zaterdag ter ere van wijlen Rep. John Lewis tijdens een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *