Yankees ‘Aaron Boone blij met de efficiëntie van de eerste training

Yankees ‘Aaron Boone blij met de efficiëntie van de eerste training

De Yankees hadden hun eerste officiële training van lentetraining 2.0, spelen en trainen in een leeg Yankee Stadium.

“Het was absoluut anders”, ’zei Jordan Montgomery. “Maar het is net alsof je in Tampa in een leeg stadion werkt. Je probeert je werk erin te krijgen, gefocust te blijven en zo veilig mogelijk te blijven. ‘

In tegenstelling tot de vele achterliggende velden die de Yankees gewend zijn op hun complex in Tampa, moesten ze slechts één veld gebruiken in het Yankee Stadium terwijl ze zich aanpasten aan hun nieuwe situatie.

Na de eerste dag zei manager Aaron Boone dat hij blij was met hoe efficiënt ze waren.

“Ik dacht dat het redelijk goed ging”, zegt Boone, die erkende dat Masahiro Tanaka vroeg in de training geraakt werd door een Giancarlo Stanton-voering, veranderde de teneur van de dag. “Masahiro die geraakt werd, haalde de lucht eruit en bezorgde iedereen een beetje angst.”

Maar hij vond het leuk wat hij zag van het werk dat het team deed.

“Vanuit operationeel oogpunt dacht ik dat we in goede vorm waren,” ’zei Boone. “We gebruikten vier terpen voor bullpens en dat werkte goed. Het was een beetje een langere dag voor onze coachingstaf, maar we zaten qua faciliteit op een goede plek met de vertegenwoordigers die we nodig hadden. ”

Hij zei dat het team ‘creatief’ zou moeten worden met hoe ze werkten en met verschillende oefeningen voor teambuilding, waarbij hij de situatie ‘een heel ander dier’ ​​zou noemen.

Montgomery zei dat de moeilijkste aanpassing tot nu toe het verbod op het spugen en likken van vingers op de heuvel was.

READ  De herdenkingsronde van Tiger Woods, omgeven door stilte, een griezelig gevoel

‘Ik heb het beter gedaan’, ‘zei Montgomery.

Aaron Hicks voegde toe dat het even duurde om te wennen aan het dragen van maskers terwijl je binnenshuis trainde.

Aaron Boone
Aaron BooneAP

“Het is het nieuwe normaal”, ’zei Hicks. ‘Het duurt even voordat je je hebt aangepast op het honkbalveld. Je wilt een gesprek aangaan en je wordt op afstand gehouden. “

Hij was voorzichtig tijdens het sporten binnenshuis in Arizona en gelooft dat het team dit seizoen hetzelfde zal doen.

“Het was absoluut een gesprek om elkaar te eren”, zei Hicks. “We moeten allemaal op en naast het veld verantwoording afleggen. We willen allemaal winnen en willen hier zijn. Het doel is hier om een ​​kampioenschap te winnen. We hebben iedereen nodig om gezond te zijn. ‘


Aaron Hicks, die terugkwam van de operatie van Tommy John, zei dat hij zich ‘klaar voor het spel’ voelde, maar gaf toe dat hij na de oktoberprocedure nog steeds geen volledige consistentie met zijn worp heeft gevonden.

Op de vraag of hij ‘100 procent’ gooide, antwoordde Hicks: ‘Honderd procent? Het duurt een tijdje. Ik voel me nu game-ready om te concurreren en consistent te zijn in het outfield. ”

Het probleem op dit moment, zei Hicks, is snelheid.

“Sommige komen uit, andere niet,” zei Hicks. ‘Er is enige inconsistentie. Dat is heel normaal tijdens het proces. “

Hicks voegde eraan toe dat hij de landelijke protesten op de voet volgde na de dood van George Floyd in Minneapolis, wat leidde tot meer focus op de Black Lives Matter-beweging.

READ  Engeland speelt het wachtspel terwijl All-Stars moeite hebben om een ​​team te maken

“Ik heb het gevoel dat het op dit moment een behoorlijk sterke beweging is”, ’zei Hicks. “Het is iets waar ik zeker deel van wil uitmaken. Het is iets dat mijn hele leven gaande is: zwarte levens blijven onopgemerkt. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *