YesterMorrow is een unieke tijdreizende platformgame die is gelanceerd op Xbox One, PS4, Nitendo Switch en pc

Nadat haar wereld is verwoest en familie is ontvoerd, moet deze jonge held op een epische reis gaan om alles te redden. Betreed het puzzelplatformavontuur van YesterMorrow. Dit is een uniek spel van tijdmanipulatie, met puzzels gevuld, spel van licht en duisternis. Spelers volgen de reis van Yui, een meisje dat zich moet aanpassen aan buitengewone omstandigheden.

YesterMorrow spelers zullen door de tijd reizen in een 2D-platformomgeving. Reis door verschillende tijdlijnen terwijl je een post-apocalyptische wereld trotseert. Spelers moeten de Shadows neerhalen en degenen vinden die de zon uit de lucht hebben gestolen. Maar om op deze reis te gaan, moeten spelers Everlight beheersen, dat mystieke en vreemde krachten biedt.

Verander de regels van het spel, zelfs na de dood, in nieuwe Battle Royale Game Watchers

YesterMorrow is een tijdreizende platformgame dat zal Yui door tijd en ruimte brengen. Volg haar boeiende verhaal terwijl ze terugreist naar het verleden in een poging haar familie en wereld te redden van de ondergang. Bevrijd het land van een nooit eindigende nacht terwijl je de YesterMorrow.

Dirt 5 van Codemasters wordt teruggedrongen tot november

Beleef een uniek avontuur voor één speler terwijl je puzzel- en platformelementen voltooit. Kans het lot van de wereld door naar het verleden te reizen en de mysterieuze Clocktower te repareren die de tijdcyclus kan beheersen. Alleen door de toren te repareren, kunnen de dingen zelfs weer normaal worden.

In deze wereld is alles wat Yui weet vernietigd. Daarom reist ze met de Everlight over vier eilanden. Elk eiland heeft als thema het bos, woestijn, ijs en Clockwork Island. Terwijl je tijdreizen gebruikt om obstakels te overwinnen, moet je verborgen locaties betreden om je gezin te bevrijden van de schaduworganisatie.

READ  De NBA 2K21-demo is nu verkrijgbaar en bevat vier speelbare teams

Gebruik de Everlight en ontgrendel maximaal zes speciale vaardigheden die kunnen worden gebruikt om de wereld van de schaduw te reinigen. Verken het brede scala aan territorium terwijl je door het land van YesterMorrow op een epische reis.

Deze spel is gevuld met tientallen wezens, uitdagende bazen en nog meer om te ontdekken. Gebruik je hand om gevechten te vermijden en hersens om puzzels op te lossen terwijl je de omgeving op unieke en opwindende manieren gebruikt.

Dit is een spel met twee tijdlijnen terwijl je de kalme wereld verkent die het verleden is en tegelijkertijd vecht door de corrupte wereld van de toekomst. Dit is een spel boordevol kennis en zorgvuldige details.

Onder de vele verborgen gebieden, power-ups en overleveringen is er een functie die boven alles staat. Spelers hebben de mogelijkheid om elk dier in het spel te aaien.

Munchkin: Quacked Quest is zojuist uitgebracht en brengt parodie, woordspelingen en humor van het hitkaartspel naar pc- en consolefans

YesterMorrow is beschikbaar op Stoom.

Written By
More from Vanessa Hale

NBA 2K21 Releasedatum voor PS5 en Xbox Series X bevestigd

De volgende generatie editie van NBA 2K21 voor PlayStation 5 en Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *