Switch-versie van Ubisoft’s Prince Of Persia-remake duikt online op

In september ging het gerucht de ronde Prince of Persia: The Sands of Time Remake werd officieel aangekondigd voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Hoewel er geen formele melding was van een Nintendo-release, heeft een Ubisoft Twitter-account destijds een tweet gepost en vervolgens verwijderd verwijzend naar een Switch-versie. Pre-orders voor een Switch-exemplaar van de game gingen ook tijdelijk live en dit volgde met box art online opduiken.

Als klap op de vuurpijl zijn er nu nog twee winkelvermeldingen voor een Nintendo Switch-versie van de game in Griekenland verschenen (bedankt, Nintendo Life-gebruiker Geobros). Deze websites bevatten GameExplorers en De Console Club. De dezelfde hoesafbeelding is weer te zien en de releasedatum is ook 21 januari volgend jaar, wat overeenkomt met de lancering op andere platforms.

Senior analist bij Niko Partners Daniel Ahmad | (die eerder suggereerde dat de remake helemaal niet naar de Switch zou komen) zei meer recentelijk dat er geen Nintendo-release zou plaatsvinden “in januari”.

Beide bovengenoemde websites hebben al een lokale versie onthuld van de onlangs aangekondigd Final Fantasy VII / VIII Remastered Twin Pack ruim voor de officiƫle aankondiging.

Als we nog iets horen over de aanstaande Prince of Persia-remake die mogelijk naar de Switch komt, zullen we je dit zeker laten weten. Vertel ons ondertussen of je deze titel op Nintendo-hardware wilt zien verschijnen.

READ  De voormalige Engelse batsman Roland Butcher zegt dat cricket niets heeft gezegd tegen racisme
More from Madison Garrett

Ohio State football vs. Rutgers: Game Time Decisions voor Buckeyes ‘nachtwedstrijd tegen Scarlet Knights

COLUMBUS, Ohio – Ohio State football dreigt zaterdag niet te verliezen van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *