YouTuber eet 140K FF14 eieren in Big Twitch Marathon

Ik heb altijd gezegd dat de beste uitdagingen voor videogames degene zijn die we zelf creëren. Hier Youtube Ross “Reaper Ninja” O’Donovan Om mijn ongelijk te bewijzen. Vorig jaar een streamer gemaakt vreemde titels Door een hele stapel van 999 eieren op te eten Final Fantasy XIV. Nu eet hij 140 keer zoveel, de waarde van een volle voorraad. Dat zijn ongeveer 140.000 eieren. hij is Alles live streamenEn hij eet alleen realistische eiergerechten tot hij klaar is. Mijn maag doet pijn als ik eraan denk.

het origineel Final Fantasy Het ei-etende incident vond plaats in augustus vorig jaar. Het was ook gedateerd in TwitterNinja-thread op TwitterToen hij op 15 augustus inlogde in het spel, overhandigde een vreemdeling hem een ​​hele stapel eieren. Wanneer vreemden je 999 eieren overhandigen, maak je FFXIV Datum. RubberNinja begon te eten en te twitteren, wat een menigte in het spel trok terwijl zijn personage zijn semi-gelatineuze eiwitballen één voor één onderdompelde. Het hele proces duurde ongeveer een uur en een half en iedereen had een geweldige tijd.

Bijna een jaar later heeft RubberNinja zijn spel serieus verbeterd met in totaal 139.860 eieren. In plaats van een informele in-game bijeenkomst, is deze eieretende marathon een live-evenement dat wordt gestreamd op Twitch. Het heeft regels. Het heeft een bonusstroom voor subdoelen. Het draagt ​​zelfs een naam: “Eggwalker”.

Eggwalker Final Fantasy XIV Twitch-evenementtrailer voor de eieretende marathon.

Het plan is om de opgegeten eieren te laten stromen totdat alle laatste eieren op zijn. De consumptie van het originele ei van 999 duurde ongeveer 90 minuten. Deze keer, met 140 stapels van 999 eieren, als RubberNinja in hetzelfde tempo eet als vorig jaar, kijken we naar 210 uur slikken en kauwen. Het evenement kan langer duren, mogelijk voor altijd, aangezien hij nog een stapel van 999 eieren zal toevoegen voor elke 1.000 Twitch-duikers die hij tijdens de marathon verdient. Als hij 20.000 subs haalt, scheert hij zijn hoofd kaal in de vorm van een ei.

In the interest of not keeling over dead, RubberNinja is taking breaks during the stream to eat, shower, use the restroom, and sleep. He’s set up a simple macro to keep his character munching on eggs while he is AFK, which has the added bonus of circumventing Final Fantasy XIVinactieve verbindingHet is onlangs ingeschakeld om servercongestie en lange inlogwachtrijen tegen te gaan.

Ik was van plan om Ross “RubberNinja” O’Donovan wat vragen te stellen, zoals waarom zou hij dit doen (afgezien van subs), waarom zou iemand dit doen, en eigenlijk schreeuwen: “Waarom?” hem tot er iets gebeurt. Helaas betrapte ik hem tijdens het dutje, dus ik kon alleen kijken hoe zijn personage robotachtig virtuele eieren verslond terwijl hij een aflevering van O’Donovan opnam die “Eggs” op de achtergrond zei.

READ  Meestal rijden motorrijders zonder masker de motorrally van Sturgis binnen
Written By
More from Aubrey Mason

Breath of the Wild 2 heeft per ongeluk details van Nintendo gelekt

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 De details werden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *