Met Chrome kun je incognitotabbladen vergrendelen met Face ID

De nieuwe functie in Chrome versie 92, die vanaf nu te downloaden is In de App Store. De functie wordt stap voor stap uitgerold naar gebruikers. Gebruikers die de functie inschakelen, moeten zich identificeren als ze een eerder geopend incognitotabblad willen bekijken na het sluiten van de app.

Bij het gebruik van incognitotabbladen onthoudt Chrome de browsegeschiedenis van een gebruiker niet. Als het raam eenmaal is gesloten, kan het niet meer worden teruggedraaid. De functie is aan te zetten in de instellingen van Chrome voor iOS: tik op de puntjes rechtsonder in het scherm en kies het kopje Privacy.

Schermafbeeldingen op volledig scherm

Voor gebruikers die deze functie hebben, bevat de lijst de functie ‘Incognitotabbladen vergrendelen wanneer Chrome is gesloten’. Gebruikers kunnen vervolgens Face ID, Touch ID of hun telefoonpictogram kiezen om toegang te krijgen tot hun incognitotabbladen.

De update bevat ook een andere innovatie: screenshots van de hele webpagina van boven naar beneden, in plaats van alleen het getoonde deel. Dit werkt met dezelfde set knoppen waarmee gebruikers gewoonlijk schermafbeeldingen maken. Nu verschijnt, net als bij de Safari-browser, een extra knop wanneer gebruikers op de schermafbeelding klikken: “Volledig scherm”. Deze functie wordt ook geleidelijk uitgerold en is nog niet beschikbaar voor alle mensen die de nieuwste versie van Chrome voor iOS hebben.

READ  Geruchten over iPhone 12 Pro, iOS 14.2-emoji en meer
More from Madison Garrett

Wat is een slimme vaatwasser en wat zijn de voordelen?

Vaatwassers zijn tegenwoordig slimmer dan ooit tevoren. Een schone vaat krijgen was...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *