YS Rajasekhara Reddy en Nara Chandrababu Naidu’s kameraadschap worden vastgelegd op celluloid

YS Rajasekhara Reddy and Nara Chandrababu Naidu

YS Rajasekhara Reddy en Nara Chandrababu NaiduSociale media

Filmmaker Raj gaat een emotioneel politiek drama maken, dat gaat over de kameraadschap tussen wijlen YS Rajasekhara Reddy (YSR) en Nara Chandrababu Naidu (CBN), die vrienden zijn geworden en vijanden zijn geworden.

Wijlen YS Rajasekhara Reddy en Nara Chandrababu Naidu begonnen hun politieke carrière bij dezelfde partij: het congres. Ze werden Chief Ministers van het grote Andhra Pradesh en definieerden de staatspolitiek op hun eigen manier. Tollywood-filmmakers hebben de afgelopen jaren een reeks biografische films gemaakt en sommige waren gebaseerd op hun leven. Raj is klaar om ze samen te brengen op celluloid.

De relatie tussen de vrienden die vijanden zijn geworden

Raj toont de relatie tussen de vrienden die vijanden zijn geworden. De film gaat over hoe hun vriendschap tot bloei kwam en later vijanden werd. “Het verhaal gaat over twee jonge leiders die tegelijkertijd aan hun politieke reis binnen dezelfde politieke partij begonnen, die aanvankelijk goede vrienden waren, maar na verloop van tijd uit elkaar dreef naarmate de scenario’s veranderden, en tegenstrijdige ideologieën aanhingen,” vertelde een bron aan Deccan Chronicle.

De bron zei dat de nog te noemen film een ​​semi-fictieve kijk zal zijn op drie decennia AP State-politiek vanaf het begin van de jaren ’80 tot het einde van de jaren 2000. Thirumal Reddy en Vishnu Induri produceren dit project, dat naar verluidt in twee delen wordt uitgebracht. Het eerste deel van de film eindigt met CBN die de Chief Minister wordt en het tweede deel eindigt met YSR die de teugels overneemt.

READ  Britse hitlijsten: Splatoon 3 maakt een verrassende comeback en stijgt zes plaatsen

De bron voegde eraan toe: ‘Het project behandelt ook de dualiteit in de politiek – Chandrababu geloofde in ontwikkeling, terwijl YSR het welzijn, de twee armen van vooruitgang, goedkeurde. uiteindelijk onvermijdelijk. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *