Zal de nieuwe ‘Indiana Jones’ exclusief zijn voor Xbox of naar PlayStation komen?

Een grote advertentie van Lucasfilm Games is onlangs die dag gevormd: Indiana Jones krijgt een videogame van de Nazi-moordexperts van Machine Games. We weten niets basaals behalve het feit dat het Indiana Jones is en van Machine Games, maar we zijn al bereid om de belangrijkste vraag over dit onderwerp te speculeren, althans voor PlayStation-gebruikers: wordt deze game exclusief voor Xbox?

Microsoft heeft aangekondigd dat het in de herfst het moederbedrijf Bethesda Softworks Zenimax Media opnieuw zal overnemen, en Machine Games maakt deel uit van deze familie. De transactie wordt pas in het tweede boekjaar 2021 afgerond)Volgens NPR), Wat waarschijnlijk de reden is dat er geen Xbox-branding in de advertentie wordt weergegeven. Gezien het feit dat het nog steeds ongedateerd is, is het vrijwel zeker dat het uitkomt nadat de inkt opdroogt in deze deal.

Als dit een normale wedstrijd was, Wolfenstein of wat je ook hebt, zou ik zeggen: dit zou exclusief zijn. Microsoft gaat geen 7,5 miljard dollar aan een bedrijf uitgeven om alleen maar games op PlayStation uit te brengen, en dat is geen headliner in Elder Scrolls-stijl, ook al is het IP-adres duidelijk bekend.

Maar dit is geen gewoon spel, vanwege dit IP. Indiana Jones betekent dat Disney erbij betrokken is, en dat vertekent het beeld een beetje. Hier is het beste argument dat ik kan maken over waarom de game niet exclusief is: Disney is niet geïnteresseerd in het licentiëren van een game als deze alleen omdat het uiteindelijk de PlayStation-familie verliest. Dit is een deal die het bedrijf zou zijn geweest voordat de overname van Microsoft begon, en het kan op dat moment zijn eigen voorwaarden hebben gehad.

Ik moet erop wijzen Spider Man Het was duidelijk een IP met een grote licentie die exclusief was voor PlayStation, maar het delen van die licentie door Sony maakt het een beetje uniek.

Nogmaals, dit is allemaal speculatie. Microsoft heeft in het verleden gezegd dat het exclusiviteit zal behandelen “van geval tot geval”, wat het doet met al zijn games: Halo is een kwestie van de pc en Xbox, terwijl Maine Craft Het is eigenlijk voor alles. Ik heb de neiging om het gevoel te hebben dat hij vaak op het unieke karakter zal steunen, maar dat zal niet in elke situatie het geval zijn.

Ik zou nalatig zijn om dit bericht niet te schrijven zonder een echte gok te doen, dus hier is het: ik verwacht niet dat dit exclusief is. Ik denk dat de post van Disney zal verwijzen naar een platformonafhankelijke release. Alleen een gevoel.

READ  Is Amnesia: Rebirth op Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Marvel’s Avengers brengt verrassingsupdate uit met Massive Fix

Square Enix en Crystal Dynamics hebben een nieuw uitgebracht Marvel’s Avengers update...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *