Browns zal ook een “personage” zijn van Chiefs Narvis Travis Kelce

Eerder in de round-trip match van de week tussen Presidenten van Kansas City En de Cleveland BrownsVeel ex-presidenten zijn teruggelopen naar Karim Hunt Instagram-video vanuit de kleedkamer Na de overwinning van Brown op Pittsburgh Steelers Zondagavond, zoals Hunt zei: “Volgende week is persoonlijk.”

Het zou ook persoonlijk zijn voor een lid van de voorzitters, maar om totaal andere redenen. Net als Hunt is Travis Kelsey geboren en getogen in Cleveland. De game zal veel tegenstrijdige emoties oproepen bij hem en degenen in zijn leven.

“Uit Cleveland komen en Brown spelen is zeker een beetje overdreven”, zei Kelsey woensdag tegen verslaggevers. ‘Het maakte het een beetje persoonlijker. Ik ben helemaal weg van Cleveland, maar ik begrijp dat we nu elkaars vijanden zijn. Dus ik heb veel vrienden – en veel familieleden – in Cleveland die me vertellen dat ik de vijand ben.’

Kelsey zei dat hij geen “harde gevoelens” voelt voor degenen thuis die het moeilijk vinden om hun fanbase op te geven.

Kelsey zei: “Ik weet wat het betekent om een ​​sportfan te zijn in Cleveland, en om er streng in te zijn. Ik denk dat veel goede vrienden en familie hun uniform zouden dragen – maar misschien gooien ze een oranje T-shirt met een mooie Browns-helm eronder of zoiets. Dat zal je zeker zijn.” Gemengde gevoelens voor veel mensen die ik ken, maar tegelijkertijd ga ik de mentaliteit van de leiders van Kansas City binnen: ik moet dit spel winnen. “

Maar buiten het feest van de kleedkamer na een emotionele overwinning tegen een rivaal uit de eerste divisie – een overwinning die de Browns voor het eerst in 18 jaar in een play-off zette – was Hunt voorzichtiger met het spelen tegen zijn voormalige teamgenoten, en uitte hij soortgelijke tegenstrijdige gevoelens.

READ  Tips voor Amerikanen van ver om het coronavirus dit vakantieweekend in toom te houden

“Ik heb veel mensen in dit team die om mij geven en om mij als persoon geven – en ik geef ook om hen”, zei Hunt tegen de Cleveland-verslaggevers. Via WRBI.com. “Ik zou waarschijnlijk niet veel met deze jongens praten – maar zou een (of een paar) zijn die hem zou bellen om te vragen hoe ze het doen en wat ze doen. Anders dan dat? Sorry, maar we zijn deze week vijanden, jongens.”

Kelsey zei over zijn voormalige teamgenoot: “Ik hoop dat we veel praten, man – dat is mijn broer voor het leven.” ‘Om te zien wat hij heeft meegemaakt – en om te zien hoe hij uit alles groeit? Ik ben een persoon [who] Sommige rode vlaggen komen uit de universiteit. Het was niet altijd even leuk voor mij. Ik moest een aantal dingen hacken die verband hielden met mijn naam. “

Maar hoewel hij een beetje verwantschap voelde met Hunt vanwege de moeilijkheden die hij tijdens zijn carrière had ondervonden, zei Kelsey dat hij zich daarna niet kon voorstellen hoe zijn beste vriend eruit zou zien. De Kansas City Hunt werd twee jaar geleden uitgebracht.

“ Het was duidelijk een zware strijd waarmee hij waarschijnlijk mentaal te maken had – en de realiteit onder ogen moest zien: iedereen keek ernaar vanuit een enigszins negatief perspectief.

“Hij is een man [who] Hij loopt als team door het gebouw. Als vriend die ik leerde kennen, man, heeft hij dit negatieve licht nooit op hem geworpen vanwege zijn persoonlijkheid en wie er in het gebouw was. Dus daar moet hij mee omgaan – ik breng hem de hoeden om dat te bestrijden en dan zijn weg terug te vinden naar het voetbalstadion hier in de NFL. “

READ  Jacob Blake schiet: Phillies, Flyers-wedstrijd wordt donderdag niet gespeeld

De sleutel tot het overwinnen van dit soort uitdagingen, zei Kelsey, is hoe je erop reageert.

Hij zei: “Je moet jezelf uitdagen als mens – als mens.” “Je moet eruit groeien – om te begrijpen hoe mensen naar je kijken – en dat moet je blijven weten. Ik denk dat Karim geweldig werk heeft geleverd toen hij er gewoon heen ging, voetbal speelde en zijn hoofd recht hield. Dus ik ben erg blij voor hem.”

More from Madison Garrett

Zes wedstrijden binnen, Cleveland Browns zijn geen eliteteam, maar ze zijn redelijk goed

Na zes wedstrijden vinden de Cleveland Browns zichzelf 4-2 met een paar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *