Zelda en Metroid Amiibo zijn erg goedkoop te koop

Sinds het einde van Cyber ​​​​Monday loopt Best Buy 12 dagen vanaf de verkoop van games. Dit betekent in feite dat je elke dag een zeer goede deal kunt krijgen voor een videogame of gamegerelateerd item. Vandaag is dag 8 van de uitverkoop, en met de deal van vandaag krijg je de laagste prijzen die we hebben gezien voor een paar amiibo voor de Nintendo Switch. Je kunt grijpen Zelda en Loftwing-Amiibo Voor $ 4,99 of de Metroid Dread amiibo 2-collectie met Samus en EMMI voor $ 9,99 (Dit is een Ook beschikbaar op Amazon).

Zelda en Metroid amiibo-cel

Metroid Dredd amiibo 2-pack
Best Buy: 12 dagen te koop spellen

Beste koop: 12 dagen gamen een korting

Tot 10 december elke dag een nieuwe gamedeal – klik hier voor meer informatie.

De Amiibo ziet er schattig uit als de figuren op zichzelf en kan vrijwel overal worden weergegeven. Ze hebben ook in-game-effecten als je ze scant op de NFC-lezer van de Switch terwijl je de betreffende game speelt.

Vooral de Zelda- en Loftwing-amiibo zijn erg handig. Als je je op de begane grond bevindt in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, scan dan je amiibo om direct de lucht in te vliegen. Dit is iets waarvoor je meestal op zoek moet naar een vliegend standbeeld op de grond. Het werkt zelfs in kerkers. Als u het terug scant naar het rijk van de hemel, gaat u terug naar waar u op aarde was gebleven.

Wat betreft de amiibo voor Metroid Dread, het is een 2-pack. Je krijgt een amiibo van Samus Aran en een van de achtervolgingsrobot EMMI. De eerste keer dat je een Samus-amiibo scant tijdens het spelen van de game, krijg je een extra energietank die je permanent bij je hebt. Als je een EMMI-amiibo scant, krijg je een permanente bonus + tankraketten.

READ  Bestuurder in Rajasthan geslagen omdat hij Jai Shri Ram, Modi Zindabad niet chant

Na de eerste scan kunt u deze dagelijks opnieuw scannen om direct de overeenkomstige tank bij te vullen. Het is als een cheatcode – gemakkelijk te gebruiken.

Als je de 12 dagen uitverkoop van games van Best Buy niet hebt gevolgd, kun je de inactieve items bij Best Buy bekijken. bladzijde om te zien welke items al zijn gemarkeerd. Nog vier dagen, dus kom morgen terug om te zien of deze deal aantrekkelijk is.

Written By
More from Aubrey Mason
Indiana Jones is een spel afkomstig van Bethesda en Lucasfilm Games
MachineGames (Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein: The New Colossus) en Bethesda...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *