Zelda printspecialist Remake Grezzo werft mensen aan voor een nieuw project dat “middeleeuws” en “elegant” is

De Japanse videogame-ontwikkelaar Grezzo is misschien niet per se een begrip, maar hij is het afgelopen decennium bekend geworden in de Nintendo-gemeenschap vanwege zijn werk aan De legende van Zelda Remakes.

In 2019 bracht het een remake uit van de Game Boy-titel uit 1993 The Legend of Zelda: Link’s Awakening Om te schakelen.

Volgens Nintendo Everything werft de ontwikkelaar nu mensen aan voor een nieuw project dat draait op Unity dat wordt omschreven als “middeleeuws” en “elegant” maar niet realistisch. Het is op zoek naar programmeurs, effecten en UI-ontwerpers.

“Er wordt aangegeven dat de game Unity, VisualStudio, git, Redmine en jenkins zal gebruiken.”

“De ontwerpstijl van het spel zal” middeleeuws “en” elegant “zijn. Het zal niet realistisch zijn, maar het neemt elementen van de werkelijkheid en geeft er een design-touch aan. UI-ontwerper is voor HUD, menu’s, enz.

Grezzo werkte eerder aan anders Zelda-titels zoals Ocarina of Time 3D En de Majora 3D-masker​ Andere Nintendo-spellen zoals Luigi’s herenhuis (3DS), Een oase als altijdEn de Triple Power HeroesEn adressen van derden, zoals De alliantie leeft

Wat vind je van dit nieuwe project – een nieuw IP-adres of iets anders? Aan welke Nintendo- of Zelda-game zou Grezzo volgens jou als volgende moeten werken? Deel hieronder uw mening.

READ  Intel verlaagt Apple's M1-chip naar "zorgvuldig ontworpen" standaarden
Written By
More from Lesley Curry

Kirby-ontwikkelaar HAL Laboratory plaagt nieuwe projecten voor 2021

Dit jaar markeerde de 40ste verjaardag van HAL Laboratory – de Japanse...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *