Zo maak je van je Android telefoon een Pixel

Zo maak je van je Android telefoon een Pixel

Vrijwel elke smartphonefabrikant past Android toe. Samsung en OnePlus passen er bijvoorbeeld veel op aan, maar Google houdt het bij de basis. Dit is iets dat veel Android-gebruikers willen, en daarom deze Android-tips.

Lees verder na de aankondiging.

Android-shell te druk? Dit brengt je dichter bij de Pixel-stijl

Als eigenaar van Android behandelt Google zijn smartphonegebruikers als koningen. De nieuwste updates zijn direct beschikbaar voor Pixel-smartphones, de software verschijnt Schoonmaak Buiten zijn Google-telefoons uitgerust met exclusieve functies. Maar wat als je geen Pixel hebt?

Bekijk dan deze editie van Android Tips, waarin we je een aantal manieren geven om van je niet-Pixel-smartphone een beetje Google-stijl te maken. om dit te doen. Volg de volgende stappen. Houd er rekening mee dat u voor sommige stappen het apk-bestand moet installeren. Wil je weten hoe? Bekijk dan onze uitgebreide uitleg.

1. Pas uw startscherm aan

Dit advies is vrij eenvoudig, maar met een Pixel-achtergrond en iconen pakket Je smartphone ziet er direct netter uit. Je vindt deze Pixel wallpapers op internet, maar handiger is om een ​​app te downloaden.

We raden Pixel Walls aan via Github, omdat deze app een verzameling Pixel-wallpapers van de Pixel 4 bevat. Soortgelijke apps zijn echter ook in de Play Store te vinden.

Fabrikanten hebben vaak een heel eigen Android-uiterlijk. Met name app-iconen kunnen per merk sterk verschillen. Wil je meer van een Pixel-look? Probeer dan een icon pack te downloaden. Wij adviseren Pix-pictogrampakket als je kleur wilt. Liever meer maatwerk? Dus ga je gang Artikel foto’s van jou. Dit pictogrampakket kost ongeveer € 2.

READ  Over de startblokken voor Open Atelier Rijsbergen

2. Plaats de pixelwidgets op je startscherm

Google biedt Pixel-gebruikers een aantal exclusieve homescreen-widgets. Gelukkig werken ontwikkelaars hard om deze tools opnieuw te maken en beschikbaar te maken voor niet-Pixel-gebruikers. Er zijn veel gratis opties in de Play Store, maar die zijn vaak niet erg goed.

Wil je tools die goed werken? Dus ga je gang Android 13 \ KWGT Pro-widgets. Deze app biedt widgets exclusief voor Pixels, ze kunnen worden aangepast en hebben zelfs extra functionaliteit. Widgets kosten eenmalig meer dan €2.

Pixels wordt geleverd met een handige zoekbalk. Naast het zoeken op internet, doorzoekt het ook uw gedownloade bestanden en toepassingen voor zoekresultaten. Zo zoek je vanuit één balk naar alle bestanden, Wikipedia-vragen of selfies.

Dus andere Android-gebruikers kunnen Pixel Search gebruiken. Deze app imiteert de zoekbalk van Google. Je moet de app toestemming geven om je bestanden te doorzoeken, maar in de praktijk biedt het gebruiksgemak. Je installeert Pixel Search en voegt de widget toe aan je startscherm.

PixelZoeken

Ruchikesh Kamywar

4. Herken nummers in de buurt met Shazam

Een geweldige functie van de Pixel-smartphone is Now Playing. Met deze opstelling houdt je smartphone bij welke muziek je overdag hoort. U kunt deze lijst aan het einde van uw dag bekijken als u zich afvraagt ​​wat de naam van dat nummer op kantoor is.

Voor andere Android-smartphones biedt de bekende Shazam-app uitkomst. Met de Auto Shazam-functionaliteit werkt deze app bijna zoals Now Playing. Je vindt Shazam gewoon in de Play Store en stelt Auto Shazam eenvoudig in via het menu Instellingen.

5. Activeer de apps door op je smartphone te tikken met “Tap Tap”

Ook voor deze laatste tip moet je de apk opnieuw installeren, maar dat is het waard. Tap Tap emuleert de QuickTap-functie op Pixel-smartphones. Met deze functie activeer je snelkoppelingen door twee keer op de achterkant van je smartphone te tikken.

Na het installeren van de Tap Tap app zul je zien dat deze zeer uitgebreid is. Je kunt veel apps of automatiseringen activeren. Zelfs meer dan QuickTap kan doen. Een echte aanrader als je van snelkoppelingen houdt

Er zijn veel verschillende manieren om de software op je smartphone aan te passen, zoals het installeren van een compleet nieuw besturingssysteem. We houden ons voorlopig aan deze tips, maar vertel ons gerust wat je nog meer zou willen zien op niet-Pixel-telefoons. Misschien kunnen we er een tip over schrijven!

Meer Android-tips:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *