Zo praat je met een ChatGPT chatbot

Dankzij Siri spreek je nu eenvoudig Nederlands met ChatGPT op je iPhone. En het leuke is dat Siri hierdoor ook slimmer wordt!

Lees verder na de aankondiging.

Gebruik ChatGPT in het Nederlands met Siri

ChatGPT is de afgelopen weken enorm in populariteit gestegen. Met deze intelligente chatsoftware kan iedereen met een account direct chatten met de AI. Het geeft uitgebreide antwoorden op bijna al uw vragen. En het leuke is dat je ChatGPT zelfs in het Nederlands kunt gebruiken.

Maar hoe is ChatGPT gemakkelijker geworden? Je wilt natuurlijk kunnen praten met een chatbot. Elke keer de site moeten openen is vervelend. Daarnaast kunt u een bestand gebruiken Download geen ChatGPT-apps uit de App StoreOmdat het geld kost voor een toch al gratis dienst. Gelukkig is er een slimmere manier om in het Nederlands met ChatGPT te praten: schakel de hulp in van Siri!

Je kunt dan chatGPT gebruiken met spraakopdrachten en Siri wordt slimmer. Je hebt een gratis account nodig (je moet hoe dan ook chatGPT gebruiken).

Volg de onderstaande stappen om daadwerkelijk met ChatGPT te praten.

1. Maak een account aan voor ChatGPT

In een mum van tijd is er een account aangemaakt waarna je ChatGPT direct in je browser kunt gebruiken. Blader naar de site chat.openai.com. Klik vervolgens op “Registreren” en vul de vereiste gegevens in. Log dan in met je account op de site.

READ  De augustus-update voor Samsung Galaxy Note 9 is klaar

2. Genereer een API-sleutel

Om via Siri in het Nederlands met ChatGPT te kunnen spreken, heb je een ‘API key’ nodig. Hierdoor kan Siri uw ChatGPT-account gebruiken. Blader naar een bestand om een ​​API-sleutel te genereren api-sleutel locatie.

Wanneer u bent ingelogd, klikt u op “Een nieuwe geheime sleutel maken” en typt u de sleutel in. NB! Je ziet de API-sleutel maar één keer. Als je het verliest, moet je een nieuwe maken. Ook als u zich niet aan de regels van ChatGPT houdt, verliest u de sleutel.

3. Upload de taak

Om ChatGPT in het Nederlands met Siri te gebruiken, moet je de opdracht uitvoeren OpenAI GPT-3 downloaden op je iPhone. Klik op de link en selecteer “Opdracht ophalen”. Kies vervolgens Taakconfiguratie > Volgende. Je wordt nu gevraagd om de API-sleutel uit stap 2 in te voeren. Heb je dat gedaan? Druk vervolgens op “Gereed > Taak toevoegen”.

chatGPT-opdrachten

4. Voer de opdracht ChatGPT uit

Voordat je Siri met ChatGPT kunt gebruiken, moet je eerst de taak starten en instellen die je zojuist hebt aangemaakt. Tik in de Opdrachten-app onderaan op Taken. Klik vervolgens op de opdracht “OpenAI GPT-3”. Klik op Toestaan ​​om de opdracht toegang te geven tot spraakherkenning. Soms moet u tijdens het gebruik van de taak opnieuw op “Toestaan” klikken.

5. Hernoem opdracht

U kunt de taak daadwerkelijk gebruiken, maar om deze daadwerkelijk af te maken, moet u de taak hernoemen. Houd uw vinger op de opdracht en selecteer Naam wijzigen. Geef het commando een duidelijke en korte naam, bijvoorbeeld “chatbot” en klik op “Gereed”.

READ  Na school gaat Horst naar rookvrije speeltuinen
chatGPT met Siri

Gebruik ChatGPT met Siri

Nu u de taak hebt gemaakt (en gewijzigd), kunt u deze gebruiken. Roep de speciale versie van Siri aan door “Hé, Siri-chatbot” te roepen. Als je de opdracht een andere naam hebt gegeven, gebruik die naam dan na ‘Hé, Siri’. Zeg vervolgens de opdracht die u aan Siri wilt vragen met behulp van ChatGPT. Na enkele seconden verschijnt het antwoord op uw scherm.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste (Apple)nieuws? Meld je dan bij ons aan Dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast een bestand gratis iphone-app En houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer nieuws van Apple!

More from Madison Garrett
Ratchet & Clank krijgt in april een correctie van 60 fps voor PS5 • Gamingnation
Sony Interactive Entertainment en Insomniac Games hebben aangekondigd dat Ratchet & Clank...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *