Zonder papyrus zijn perfecte Nendoroids

zoals eerder aangekondigdThe Good Smile Company gaat Nendoroid-personages uitbrengen uit undertaleZonder papyrus. Vanaf deze week accepteert het bedrijf nu pre-orders voor beide nummers tot en met 20 april. Elke Nendoroid kost mensen die geïnteresseerd zijn $ 54,99, twee undertale De personages zijn speciaal ingesteld voor een release in januari 2023.

Zoals gebruikelijk in de Nendoroid-lijn, wordt elk figuur geleverd met een set accessoires. Sans heeft bijvoorbeeld een fles ketchup, worst, reserveonderdelen voor blauwe ogen en een zittend onderlichaam. Zijn ogen kunnen ook worden verplaatst om in verschillende richtingen te kijken. Aan de andere kant komt papyrus met een gerecht van pasta en blauw bot van zijn “blauwe aanval”. Papyrus wordt ook geleverd met drie verschillende gezichtsplaten en verwisselbare wenkbrauwen zodat mensen met zijn uitdrukkingen kunnen spelen.

Je kunt hieronder zelf zien hoe de Sans en Papyrus Nendoroids eruit zien:

Hoewel het misschien niet meteen duidelijk is, staat er voor beide nog een klein paaseitje in de winkelvermeldingen undertale Nendoroids. Sans Nendoroid heeft bijvoorbeeld: Goede glimlach officiële lijst… met zijn eigen hand. De Hetzelfde geldt voor papyrus. Het is niet groot, maar het zijn de kleine details die een lange weg gaan.

Zoals hierboven vermeld, accepteert Good Smile nu pre-orders voor zowel Sans- als Papyrus Nendoroid-vormen. Elke Nendoroid kost $ 54,99 en pre-orders worden naar verwachting op 20 april afgesloten. Het geschatte vrijgavevenster voor zowel Sans- als Papyrus Nendoroid-nummers is januari 2023. Wat betreft: undertale De videogame is momenteel beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en zelfs PlayStation Vita. Je kunt controleren Al onze eerdere berichtgeving over de Undertale-franchise is hier.

Wat vind jij van de nieuwe Nendoroid skins van Sans en Papyrus van undertale? Is er nog iets anders undertale Welke personages zou jij graag dezelfde behandeling zien krijgen? Vertel het ons in de reacties, of voel je vrij om contact met me op te nemen en me rechtstreeks op Twitter te bereiken op Tweet insluiten Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

READ  Atlus 13 Sentinels: Aegis Rim komt naar Nintendo Switch 12 april 2022
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *