1-jarige jongen tussen vier mensen neergeschoten buiten Brooklyn park

1-jarige jongen tussen vier mensen neergeschoten buiten Brooklyn park

Een 1-jarige jongen en drie mannen werden zondagavond doodgeschoten tijdens een cookout buiten een park in Brooklyn, aldus wetshandhavingsbronnen.

De vier slachtoffers raakten gewond toen een schutter, mogelijk in een passerend voertuig, omstreeks 23:35 uur het vuur in hun richting opende. in de buurt van de Raymond Bush Playground op Madison Street en Marcus Garvey Boulevard in Bedford-Stuyvesant, aldus bronnen.

De baby werd in de maag geslagen en naar het Maimonides Medisch Centrum gebracht, waar hij naar verwachting zal overleven, zei de politie.

De drie mannen van 27, 35 en 36 jaar werden ook in het ziekenhuis opgenomen en zouden naar verwachting overleven, aldus bronnen en politie. Ze werden respectievelijk in de enkel, lies en been geschoten.

Verschillende spullen, waaronder een kinderwagen en talloze stoelen, werden na de schietpartij op de stoep achtergelaten.

De viervoudige opname sloot een bloedig weekend af in de Big Apple, waar sinds zaterdagmiddag minstens 23 mensen zijn doodgeschoten, aldus politiebronnen.

Onder de slachtoffers waren twee jongens van 12 en 15 jaar oud, die eerder op zondagavond bij afzonderlijke schietpartijen in Brooklyn en Harlem gewond raakten.

De 12-jarige werd rond 21.10 uur in het been geschoten. op Prospect Place in de buurt van Ralph Avenue in Crown Heights, zei de politie.

Om ongeveer 17.30 uur werd een 15-jarige jongen in de pols geschoten op Adam Clayton Powell Jr. Boulevard bij West 143rd Street, zei de politie.

Van beide jongeren wordt verwacht dat ze overleven, zei de politie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *