Gids voor Game Day: Vikings-Falcons Week 6

Hoe verbinding te maken met het spel

Het spel wordt uitgezonden door FOX (KMSP FOX 9 in Minneapolis / St. Paul) en uitgezonden op het Vikings Radio Network (KFAN 100.3-FM / KTLK 1130-AM zijn de vlaggenschipstations).

Klik hier voor alle manieren om de game te bekijken / luisteren / streamen.

Vikings Pregame All-Access

Vikings Pregame All-Access, een nieuw programma gepresenteerd door US Bank, wordt live gestreamd om 11 uur (CT) naar Vikings.com, de Vikingen mobiele app, de Vikings Now Connected TV-app, Twitter, Facebook en YouTube. Vikings Pregame All-Access zal fans meenemen naar het stadion en exclusieve content achter de schermen leveren die voorheen alleen in het stadion beschikbaar was. De dekking omvat Vikings-warming-ups, live shots vanuit de Vikings-kleedkamer en analyse in het uur voorafgaand aan de aftrap.

Vikings.com Team Reporter Eric Smith zal vanaf 10.00 uur (CT) een livechat organiseren vanuit het US Bank Stadium. Neem deel aan het gesprek met Staff Writer / Assistant Editor Lindsey Young en Senior Editor Craig Peters vóór de game en blijf op de hoogte met in-game updates.

In voorgaande seizoenen was de Vikingen Playbook is beschikbaar voor alle fans in US Bank Stadium. Dit jaar biedt het team de Speelboek gratis bij alle 11 Minneapolis-St. Paul Hy-Vee locaties. De Star Tribune zal ook een vast aantal in zondagkranten verpakken voor elke Vikings-thuiswedstrijd.

Haal uw gedrukte exemplaar op of bekijk de digitale versie op vikingsplaybook.com of in de mobiele Vikings-app.

Veiligheid Anthony Harris, die in 2019 twee onderscheppingen en een herstelactie tegen de Falcons registreerde, staat op de cover. Lees hoe hij is zijn stem meer gebruiken dit jaar in een uitgebreide leiderschapsrol.

Ook zal Vikings vleugelverdediger CJ Ham spelen met een bezwaard hart en eer de nagedachtenis van zijn moeder Tina. Ze stierf in mei op 57-jarige leeftijd na haar strijd tegen stadium 4 alvleesklierkanker.

Stem na elke Vikings-game af op de digitale en sociale platforms van het team om te bekijken Vikings Postgame Live gepresenteerd door Mystic Lake. De show bevat deskundige analyse, hoogtepunten, Next Gen Stats en postgame-geluid van Hoofd Coach Mike Zimmer.

Crucial Catch: It Takes All of Us

Vikingen krap Kyle Rudolph was een van de spelers, coaches en fans die deelnamen aan een nationale televisiereclame om die boodschap over te brengen.

Rudolph’s broer, Casey, werd geboren met en overwon neuroblastoom, een agressieve kanker die baby’s treft. De ervaring van de familie Rudolph terwijl Casey vocht, motiveerde de drievoudige Vikings Community Man of the Year om “Kyle Rudolph’s End Zone” te creëren in het Masonic Children’s Hospital van de Universiteit van Minnesota.

Bovendien verraste Rudolph onlangs de 7-jarige kankerpatiënt en superfan Haakyn Mohr met een videogesprek. Nadat bij hem een ​​tumor ter grootte van een voetbal op zijn nier was vastgesteld, onderging Haakyn een operatie om de nier en de tumor te verwijderen, gevolgd door 28 weken van agressieve rondes van chemotherapie en bestraling.

Haakyn vertelde onlangs zijn ouders, Ryan en Tory, dat hij in de NFL wil spelen, zodat hij zijn teamgenoten naar een kinderziekenhuis kan brengen, voetballen kan signeren en jonge patiënten kan laten glimlachen – net als Rudolph.

In het spel gedragen Crucial Catch-merchandise wordt geveild op NFL Auction (nfl.com/veiling). De NFL profiteert niet van de verkoop van Crucial Catch-merchandise. Liefdadigheidsbijdragen worden geschonken aan de American Cancer Society ter ondersteuning van haar Community Health Advocates Implementation Nationwide Grants for Empowerment (CHANGE) subsidieprogramma.

Sinds 2012 heeft de NFL CHANGE-beurzen gefinancierd, wat bijdraagt ​​aan 370.000 screenings in achtergestelde gemeenschappen en meer dan 1 miljoen mensen bereikt met voorlichting, screeningherinneringen en patiëntnavigatie.

De Vikingen zullen de herinnering aan het verdedigende einde van Chris Doleman eren door zijn Pro Football Hall of Fame-buste, die meestal te zien is in het Minnesota Vikings Museum, in het stadion in de buurt van zijn Vikings Ring of Honor-plaquette te plaatsen.

Doleman overleed op tragische wijze in januari op 58-jarige leeftijd na meer dan twee jaar moedig te hebben gestreden tegen hersenkanker. Doleman, die vandaag 59 zou zijn geworden, klonk de Gjallarhorn voor de Crucial Catch-wedstrijd van Vikings 2019.

US Bank Hometown Heroes:

Het US Bank Hometown Heroes-programma eert individuen die buitengewone maatregelen hebben genomen om positieve verschillen in de gemeenschap te maken. Als je iemand wilt nomineren, bezoek dan Vikings.com/fans/promos/hometown-hero.

Als erkenning voor Crucial Catch is de Hometown Hero van Sunday Erika Rucks, een kinderoncologieverpleegkundige. Erika heeft 17 jaar gewerkt in het Masonic Children’s Hospital van de University of Minnesota. Erika weet uit de eerste hand hoe het is voor de kinderen die ze behandelt, want op haar vijftiende kreeg ze de diagnose Hodgkin-lymfoom. Terwijl ze in remissie was, studeerde ze om verpleegster te worden, zodat ze iets terug kon geven aan mensen die dezelfde worstelingen doormaakten als zij. In 2019 kreeg Erika de diagnose borstkanker en ontdekte later dat het zich had verspreid naar haar ruggengraat, een diagnose van terminale kanker in stadium 4. Ondanks de diagnose is ze positief en energiek gebleven en blijft ze in het ziekenhuis werken en zorgen voor de patiënten van wie ze houdt.

READ  Widevine Dump: scripts die kunnen worden gedownload van Netflix, Disney+, Amazon en andere diensten

Erika zal ook de Gjallarhorn laten klinken voor de wedstrijd van zondag.

Fans van Vikingen in de stands gepresenteerd door Caribou Coffee

De Vikingen zijn een partnerschap aangegaan met Caribou Coffee om fans in staat te stellen een uitsparing te kopen die op de tribune kan worden geplaatst voor alle thuiswedstrijden in US Bank Stadium. De uitsnijdingen kunnen aan het einde van het seizoen worden opgehaald door de fans en 100% van de netto-opbrengst gaat naar goede doelen binnen de gemeenschap. Fans kunnen bezoeken vikings.com/cutouts voor meer informatie of om een ​​bestelling te plaatsen.

Caribou Coffee biedt bovendien 100 uitsnijdingen aan patiënten in het Masonic Children’s Hospital van de Universiteit van Minnesota en familieleden, zodat ze het spel kunnen “bijwonen” en een donatie van $ 15.000 aan het ziekenhuis kunnen doen.

Op de tribunes worden veelkleurige banners geplaatst die meerdere soorten kanker voorstellen.

Pass or Play en Stat Showdown gepresenteerd door Mystic Lake

Breid uw speldagactiviteiten uit met een paar gratis te spelen fantasievoetbal spellen gepresenteerd door Mystic Lake. De spellen zijn beschikbaar in de mobiele Vikings-app en op internet.

ZE scoren, JIJ bespaart! Koop de volgende speeldag uw plaatselijke Hy-Vee-winkel om grote brandstofbesparingen te ontvangen. Geef gewoon hetzelfde bedrag uit dat de Vikingen hebben gescoord en verdien een tegoed van één cent op uw Hy-Vee Fuel Saver + Perks®-kaart. Als de Vikingen 14 punten scoren, geef dan de volgende dag $ 14 of meer uit en verdien 14 cent tegoed op je Hy-Vee Fuel Saver + Perks®-kaart. Promotie geldig op alle Minnesota Hy-Vee-locaties; er zijn enkele beperkingen van toepassing. Zie winkels voor details.

READ  The Witcher: Monster Killer, nu verkrijgbaar; Hoe gratis te downloaden op iOS en Android

CenturyLink Legends-verbinding

Mis je kans niet om het hele seizoen virtueel fan-favoriete voetbalhelden te ontmoeten. CenturyLink werkt samen met uw Minnesota Vikings voor de Legends Connection Meet & Greet Sweepstakes – een kans voor een virtuele Meet & Greet van 30 minuten met een Vikingslegende. Om kans te maken op prijzen, schrijft u online in op vikings.com/fans/centurylink-promo.

De Kwik Trip-openingsrit-deelnemer voor week 3 is Tamara Collins uit Blaine, Minnesota. Tamara wint $ 25 voor elke werf verdiend op de openingsrit van de Vikingen plus een bonus van $ 500 als het eindigt met een velddoelpunt of $ 1.000 als het eindigt met een touchdown. Bezoek vandaag nog de Kwik Trip in uw buurt om binnen te komen.

60 Greatest Vikings Fans gepresenteerd door US Bank

Ter ere van 60 seizoenen Vikingsvoetbal, noemen de Vikingen 60 van hun meest gepassioneerde supporters voor het 60 Greatest Fans Team. Als je iemand kent met een onverzettelijke toewijding aan de Vikingen, nomineer die fan dan vandaag op vikings.com/60Fans.

Skol Scribbles Contest Gedreven door Polaris

Doe mee aan de Skol Scribbles-wedstrijd door uw idee in te dienen voor wekelijkse fototransformaties. U kunt een van de 16 wekelijkse prijzenpakketten van Polaris winnen. Volg de @vikings op Instagram of Snapchat-verhalen voor meer informatie.

Frontline-functies gepresenteerd door Miller Lite

Frontline Features zullen buitengewone Vikings-fans het hele seizoen erkennen die uitdagingen hebben overwonnen om een ​​verschil te maken voor anderen tijdens de COVID-19-pandemie. Nomineer iemand bij vikings.com/frontline.

Buffalo Wild Wings Sacks voor apps

Buffalo Wild Wings brengt je “Sacks for Apps” tijdens alle Vikings thuis- en uitwedstrijden dit seizoen. Wanneer de Vikingen 3.0 of meer zakken in een game opnemen, scoren alle fans een gratis aperitief bij een minimale aankoop van $ 5. De aanbieding is drie dagen geldig na elke in aanmerking komende game. Bezoek vikings.com/bww voor meer details.

Absolut® Vikings Homegater

Ben jij de Absolut® Vikings Homegater? U kunt een foto indienen om het te bewijzen op vikings.com/homegater. Fans maken kans op een wekelijks Vikings and Absolut®-prijzenpakket, en één superfan zal de titel Homegater of the Season en een minikoelkast winnen.

Written By
More from Eda Greene
Hoe Aadhaar-kaart downloaden of krijgen zonder geregistreerd mobiel nummer?
Geldigheid van de Aadhaar-kaart gedownload UIDAI is bevoegd om een ​​uniek 12-cijferig...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *