Maak je geen zorgen, de “All Stars 3D”-versie van Super Mario 64 zal waarschijnlijk nog steeds de definitieve versie zijn

Super Mario 64 zoals het verschijnt in Super Mario 3D All-Stars (Foto: Nintendo)

Nintendo heeft vorige maand aangekondigd Nintendo 64-games komen naar de Switch Online-service In de vorm van een betaalde upgrade, ook wel Expansion Pack genoemd.

Er zijn tot nu toe allerlei vragen gesteld, maar één vraag blijft verschijnen Wat is de versie van? Super Mario 64 Krijg je de dienst? Vorig jaar #35 van Mario, Nintendo heeft een Shindou-iteratie van het spel opgenomen in “Limited Time” Super Mario 3D All Stars Een collectie met vernieuwde precisie en texturen.

Dus, wat wordt de Switch Online-versie? Hoewel Nintendo nog steeds niet precies heeft bevestigd wat we krijgen, hebben we een bestand gemaakt Screenshot van de officiële website En vergelijk het met ons eigen beeld uit de versie in 3D All-Stars. Zoals je kunt zien, lijkt de N64 Switch Online-versie een standaard-ROM te zijn, zoals je zou verwachten. Er waren ook suggesties over misschien wees de Shindou-versie – Wat goed of slecht is, hangt af van met wie je praat…

Nintendo Switch-online:

Super Mario 64 - Online Switch
Super Mario 64 – Online Switch (afbeelding: nintendo)

Super Mario 3D All Stars:

Super Mario 3D All Stars
Super Mario 3D All Stars (Foto: Nintendo Live)

Dit is wat we zeiden over de Super Mario 64-upgrades in Super Mario 3D All-Stars in Nintendo Life-recensie:

“Super Mario 64 is waarschijnlijk het meest indrukwekkend. Het is hier waarschijnlijk alleen geüpgraded naar 720p, maar het feit dat het oorspronkelijk op 240p draaide, betekent dat je een goede schone upgrade krijgt met drie keer zoveel verticale lijnen. Het resultaat is een fantastisch uitziende versie van het spel.” …

“…Het zijn niet alleen de veelhoekige elementen van het spel die een scherpere kant krijgen. Nintendo heeft de tijd genomen om ook alle op animaties gebaseerde elementen terug te brengen, en deze zet is misschien wel de meest opvallende upgrade. Alle tekst is lekker soepel, je tellers voor leven en sterrentelling zijn scherp, en zelfs dingen als sneeuwval tijdens de winterfasen zien er uit Veel beter.”

Dus, om een ​​lang verhaal kort te maken: als je verbitterd bent over het feit dat Nintendo deze klassieke N64-editie zo snel na de beperkte release van 3D Mario beschikbaar maakt, houd er dan rekening mee dat de 3D All-Stars-versie van de game dat waarschijnlijk nog steeds zal zijn. Laatste officieel versie’ (Mits je een fan bent van de Shindou-versie) – met alle moderne details waardoor het er op de Switch beter uitziet dan ooit.

READ  Met wie moet ik spreken voor mijn veiligheid

Het is duidelijk dat dit de laatste tijd niet het enige gespreksonderwerp is geweest met betrekking tot Switch Online. Eerder deze week heeft Nintendo enkele zorgen weggenomen, Bevestigt dat N64-games in Europa op 60 Hz zullen draaien. Opluchting!

Wat zijn je eigen gedachten over Mario 64 die verschijnt in de N64-lanceringskit voor Switch Online? Laat je opmerking beneden achter.

Written By
More from Aubrey Mason

‘Hoofd van Swaminarayan Sanstha dood’: boze netizens-uitbarsting; er ontstaan ​​speculaties

Acharya Shree Purushottam Priyadasji SwamishreeOfficiële website Acharya Shree Purushottam Priyadasji Swamishree, hoofd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *