3 sleutels in spel 121-111 in Utah Jazz 3 om Memphis Grizzlies te verslaan

Het was een gevecht, maar de Utah Jazz gebruikte 12-0 in de laatste minuten om zich terug te trekken en versloeg uiteindelijk Memphis Grizzlies 121-111 in Game 3 van de tag team playoff-serie van Saturday Night in Memphis.

Jazz heeft nu een 2-1 voordeel in hun best of seven series, met Game 4 voor maandag.

Hier zijn drie aantekeningen van de wedstrijd.

Donovan Mitchell domineerde het stuk veld

De All-Star-doelman van Jazz was in de eerste helft erg stil met negen punten voordat hij er tien scoorde in het derde kwart. Hij scoorde in de eerste acht minuten bijna in de vierde minuut niet, maar nam daarna de leiding.

Met Jazz 109-107 achterstand met 4:27 te spelen, scoorde Mitchell 10 van de 12 jazzpunten tijdens de bovengenoemde ronde om de scheiding voor altijd te krijgen.

Mitchell eindigde met 29 punten, vijf assists, twee rebounds en een koopje.

Memphis stortte in na het gevecht

Bij het ingaan van het vierde kwart waren de Grizzlies 11 lager en vochten ze om de leiding te nemen dankzij hun geweldige verdediging en taaiheid, waardoor ze de eerste wedstrijd wonnen. Het werd niet uitgevoerd voor onroerend goed, en Mitchell deed kapitalisatie.

De jazz was het grootste deel van de avond aanvallend goed

Utah maakte ’s nachts 19 driepunters, waardoor ze het grootste deel van de nacht de controle konden houden, zelfs toen Memphis moeite had om dichtbij te blijven (jazz-up met twee nummers aan het einde van elk kwartaal, hoewel de Grizzlies het tekort terugbrachten tot slechts een paar manden. meerdere keren gedurende de nacht voor de uitbraak om de leiding te nemen Late).

READ  Top 5 games zoals Fortnite voor low-end Android-apparaten in 2021

Hij eindigde alle vijf jazz-beginners met dubbele nummers, net als Jordan Clarkson. Samen met Mitchell’s 29 had Mike Conley 27 punten in de herkansing voor Memphis, Clarkson, Boyan Bogdanovich en Rudi Joubert 15 punten en Royce O’Neill 12.

3:15, Q4: Jazz 113, Grizzlies 109

Nadat de bands heen en weer waren gegaan om een ​​hoop bezittingen te bemachtigen, scoorde Donovan Mitchell zes straight jazz-punten om hen te helpen wat uit elkaar te gaan.

7:56, Q4: Jazz 98, Grizzlies 98

Met een verschil van 11 punten bij het ingaan van de vierde game bracht Grizzlies de wedstrijd op gelijke hoogte dankzij een uitstekende verdediging. Dit zette de aanval in gang en het jazzteam had enkele storingen aan dat uiteinde van de vloer. Dillon Brooks en Grayson Allen verzamelden 11 punten van 13 voor Memphis op de vierde plaats.

Derde kwartaal: Jazz 96, Grizzlies 85

De Grizzlies sloegen in de rust hard op de verdediging, waardoor ze de achterstand in de eerste helft terug konden brengen van 11 punten naar net onder de vier, maar Jazz maakte het frame goed af om hun voorsprong van twee cijfers te behouden. Donovan Mitchell scoorde 10 punten per frame en heeft nu 19 punten, terwijl Mike Conley er acht scoorde en 20 punten heeft.

Eerste helft: Jazz 62, Grizzlies 51

Misschien als een bewijs van hoe sterk zijn jazzaanval is, was hij niet zo goed in rekoefeningen tijdens het kwart, maar hij had genoeg korte goede pieken om de leiding te behouden met dubbele cijfers, Utah +12 in punten van achter de 3-punts streak en + 7 aan vrije worpen die worden gemaakt Met aanzienlijke voordelen in de secties Stuiteren en Gecertificeerde betalingen. Mike Conley en Royce O’Neill hebben elk 12 punten voor het leiden van de jazz, terwijl Ja Morant en Dillon Brooks samen 25 punten voor het leiden van de Grizzlies behaalden.

Eerste kwartaal: Jazz 34, Grizzlies 22

De jazzcriminaliteit draaide vooral al vroeg, waarbij Utah 7 van de 15 pogingen met drie punten deed. Glas werd ook gedomineerd door jazz, waaronder vijf aanvallende rebounds. De aanval in Memphis worstelde lange tijd, grotendeels dankzij de verdediging van Utah.