4 geweldige zen-achtige games voor als je even een pauze van je werk nodig hebt

Al het werk en geen spel is een trefzeker recept voor een burn-out. Maar als je op mij lijkt, heb je niet de tijd, het geduld of de vindingrijkheid om jezelf onder te dompelen in epische, intense videogames.

Gelukkig zijn er tal van informele, verhaalgestuurde games die tijdens de werkdag een snelle afleiding kunnen zijn. Hier zijn vier van mijn absolute favorieten, die elk in hapklare sessies kunnen worden gespeeld wanneer je een paar minuten te doden hebt.

evacuatie

Zoals de titel suggereert, evacuatie Het is een spel over. . . evacuatie. luister naar mij!

Er is iets vreemd vredigs aan het nemen van kleine virtuele boeken uit een virtuele kartonnen doos en ze op een virtuele plank te plaatsen.

Begin klein: dump wat een slaapzaal lijkt te zijn; Dan, terwijl je door het leven gaat, verplaatst de vuilnisbelt zich van je kleine appartement naar je grote appartement naar je huis – compleet met kinderspelletjes.

Je kunt in een paar minuten genieten van een uitpaksessie, wat dit een geweldige optie maakt tussen vergaderingen of tijdens vergaderingen.

evacuatie Het kost $ 20 en is beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, Nintendo Switch en Xbox One.

meer

Bij meerEn Ze neemt de rol op zich van Meredith Weiss, een dertigjarige softwaremanager die voor twee weken terugkeert naar haar geboorteplaats Providence Oaks aan het meer om de postroute van haar vader af te leggen.

Ja, dit is een spel over postbezorging, maar je zult onderweg interactie hebben met een kleurrijke cast van personages en je door een rijk verhaal bewegen waarin je beslissingen uiteindelijk van invloed zijn op je relaties, je carrière, en of je besluit om in Providence Oaks te blijven of ga terug naar de grote stad.

READ  Texas S Chris Brown kiest niet voor bowl-spel

De stad zelf, gecentreerd rond een prachtig meer aan de voet van torenhoge bergen, zorgt voor een adembenemende route, en de soundtrack is absoluut prachtig. De speeltijd is verdeeld in dagen, die elk ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag nemen. meer Het kost $ 20 en is beschikbaar voor pc en Xbox One.

brandbestrijding

brandbestrijding Het is ons meest intense spel hier.

Je speelt als Henry, terwijl je een pauze neemt van de echte ellende om jezelf in een uitkijktoren in Wyoming te vinden als een brandtrap. Elke dag heb je de taak om verschillende anomalieën te onderzoeken, die zich elk ontvouwen in een steeds mysterieuzer wordende misdaad.

Het verhaal zelf is erg goed, maar het landschap steelt hier de show. Je wordt zoveel mogelijk omringd door majestueuze bergen, gele en oranje zonsondergangen en de natuur. zoals bij meerDe gameplay is verdeeld in dagen, waarbij elke dag ongeveer 10-15 minuten duurt.

brandbestrijding Het kost $ 20 en is beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Stardo-vallei

Het kostte maar liefst 360 uur op mijn favoriete vluggertje aller tijden, Stardo-vallei.

Je speelt als een personage dat ontsnapt aan het leven als hutbewoner voor een zielloos bedrijf – heb je hier een thema opgemerkt? Geniet van het leven op de boerderij van je overleden grootvader in het schilderachtige stadje Stardew Valley.

Vanaf daar is de wereld jouw oester. Breng elke dag door met het helpen van de stedelingen, vissen, mijnbouw of zelfs landbouw. De visuele stijl doet denken aan de 16-bits dagen van Super Nintendo en Sega Genesis, en de soundtrack is een Nobelprijs voor de Vrede waardig.

READ  'RHONY' Sonja Morgan pronkt met een lagere facelift en halslift

Elke speeldag duurt tussen de 10 en 15 minuten, en als je tussen de vergaderingen maar één sessie tegelijk kunt blijven spelen, heb je veel meer zelfbeheersing dan ik.

Stardo-vallei Het kost $ 15 en is beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De mobiele versie kost $8 voor iOS en Android.

More from Madison Garrett
De Wynn Field Club in Allegiant Stadium brengt de Las Vegas DJ-ervaring naar Raiders Games
Las Vegas – van het gruizige zwarte gat in Oakland tot de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *