Star Wars Jedi Knight Remastered 2.0 Mod is beschikbaar om te downloaden

GeneralTantor heeft een gloednieuwe versie uitgebracht van een must-have mod voor Star Wars Jedi Knight: Dark Force II, Star Wars Jedi Knight Remastered.

Star Wars Jedi Knight Remastered 2.0 bevat JkGfxMod, het Jedi Knight Neural Upscale Texture Pack en Enhancement, allemaal samen in een mooi installatieprogramma. Bovendien bevat het een FOV Mod en patcht het de game met de onofficiƫle patch.

De grootste functie in versie 2.0 is JkGfxMod. JKGFXMOD verbetert de prestaties in bepaalde scenario’s en biedt een aantal verbeteringen aan de kwaliteit van leven. Het biedt bijvoorbeeld handige HUD-schaling en hardwareversnellingsvensters. Bovendien verbetert het de grafische weergave door 32-bits kleuren, Bloom, Ambient Occlusion en Parallax Mapping weer te geven.

Bovendien bevat deze modus de optimalisatiemodus voor JkGfxMod. Deze verbeterde modus bevat meer gedetailleerde modellen van JKE en de JK-community. Het reset ook knipperende lichten, snuitflitsen en explosies.

Dat gezegd hebbende, Star Wars Jedi Knight Remastered 2.0 wordt geleverd met het Jedi Knight Neural Upscale Texture Pack. Dit HD Texture Pack gebruikt AI-technieken om de originele texturen van het spel te herstellen.

Over het algemeen zal deze opnieuw ontworpen modus de graphics van dit klassieke Star Wars-spel repareren, en we raden ten zeerste aan om het te downloaden van hier.

Plezier hebben!

John Papadopoulos

John is de oprichter en hoofdredacteur van DSOgaming. Hij is een fan van computergames en ondersteunt de mod- en indiegemeenschappen van harte. Voordat hij DSOGaming oprichtte, werkte John aan verschillende gamingwebsites. Ondanks dat het een solide speler is in pc-games, zijn zijn wortels te vinden in games op consoles. John hield van – en doet dat nog steeds – 16-bits consoles, en de SNES is een van de beste. Het pc-platform versloeg het echter voor consoles. Dit is voornamelijk te danken aan de 3DFX-technologie en de 3D-accelerator grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een hogere graad proefschrift geschreven over “The Evolution of PC Graphics Card”.
Contact: e-mail

READ  Reden 12 is nu beschikbaar om te downloaden
Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *