4 keer zoveel software waarmee u meer uit uw computer kunt halen

Wilt u een snellere, meer multifunctionele computer? Maak dan zeker kennis met onderstaande drie programma’s. Je kent ze misschien niet of hebt ze nog nooit geprobeerd, maar ze zijn ongetwijfeld de moeite waard.

Reinig uw pc met CCleaner

met gratis CCleaner downloaden Ga je weer voor een snelle computer? De tool maakt in een mum van tijd schijfruimte vrij. Hoe het werkt? Na installatie kun je eerst de hele computer scannen. De tool analyseert hoeveel schijfruimte u kunt besparen en hoe. Dan kun je al deze onzin verwijderen.

Het programma detecteert dus verouderde cachegegevens, ongewenste bestanden, browsegeschiedenis en duplicaten. Het helpt je helemaal niet en maakt je computer alleen maar traag. Maar dat is verleden tijd met CCleaner. En wil je in de toekomst een bepaalde site bekijken? Dan kunt u alleen een specifieke schijf scannen.

Voer apps uit op pc met Bluestacks

Met de gratis tool blauwe schoorstenen Nu kunt u eenvoudig uw favoriete Android-apps op uw pc uitvoeren. En dat kan van pas komen, want laten we eerlijk zijn, sommige games zijn leuker om op de desktop te spelen. En dat kan met deze Android Emulator.

Hoe het werkt? Na installatie kun je Playstore openen en je favoriete apps downloaden. Heb je al een Android toestel? Dan kun je zelfs applicaties naar je desktop sturen. Zo kun je direct verder spelen. Natuurlijk werkt het proces iets anders dan dat je op je smartphone uitvoert, maar gelukkig is het heel eenvoudig en kun je de acties voor de muis en het toetsenbord in de instellingen op de gewenste manier aanpassen.

READ  9 op de 10 kinderopvangmedewerkers ervaren hoge werkstress; Zorgen voor kinderen onder stress

Onthoud wachtwoorden met Dashlane

Als je voortaan al je wachtwoorden bij de hand wilt hebben met één wachtwoord, is de tool: dash lane iets voor jou. Vanaf nu kun je veilig wachtwoorden opslaan en automatisch invullen, evenals contact- en betalingsgegevens. Daarnaast kan deze tool ook automatisch sterke wachtwoorden voor je genereren.

U kunt het programma gratis installeren en tot vijftig wachtwoorden opslaan. Wil je meer instellen? U kunt ook upgraden naar de betaalde versie. Dashlane is, zoals ze zelf aangeven, goed beschermd tegen lekken en hackers. U kunt het synchroniseren op al uw apparaten voor gemakkelijke toegang vanaf elke locatie. bruikbaar!

Apparaten bijwerken met Driver Talent

Het is beter om apparaatstuurprogramma’s op tijd bij te werken. dus je weet het

Zorg voor de beste prestaties en beveiliging. Het zorgt er ook voor dat de apparaten optimaal blijven functioneren. Denk aan het moederbord, video- en geluidskaart, gamepad, netwerkadapter, USB, muis, netwerkprinter en Bluetooth.

met het gereedschap Chauffeurstalent U kunt automatisch beschikbare updates voor het apparaat analyseren. Het bespaart u veel tijd omdat u dit niet meer handmatig hoeft te doen. U kunt updates ook rechtstreeks vanuit de tool downloaden. Start uw computer opnieuw op en u bent klaar om weer aan de slag te gaan.

More from Madison Garrett
De eeuwige strijd tegen illegale downloads bereikt een nieuw hoofdstuk
In de strijd tegen illegale downloads in Nederland is een belangrijk akkoord...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *