5 voetbalwedstrijden op de middelbare school om in week 2 in het mobiele gebied te bekijken

Hier zijn vijf wedstrijden om deze week in Coastal Alabama te bekijken:

Alle spellen zijn onderhevig aan verandering vanwege COVID-19. Neem contact op met thuisteams voor mogelijke publieksbeperkingen en ticketinformatie. Bij de meeste games zijn er beperkte of geen tickets verkrijgbaar bij de gate. Veel games zullen op het NFHS-netwerk worden getoond.

Theodore’s Kierstan Rogers (2) rent naar buiten tijdens de wedstrijd Saraland vs Theodore, vrijdag 21 augustus 2020, in Saraland, Ala. (Scott Donaldson | [email protected])Scott Donaldson / al.com

BAKKER (0-1) IN THEODORE (0-1)

Tijd / locatie: Vrijdag 19.00 uur, CA Douglas Field

Vorige week: Baker verloor bij UMS-Wright met 24-6; Theodore verloor in Saraland met 42-21.

In de lucht: WNSP-FM 105.5, MCPSS-tv

De magere: Klasse 7A, Regio 1 opener voor beide teams. … Baker komt van het seizoensopenende verlies bij Klasse 5A UMS-Wright. Jaisean McMillan leidde de Hornets met 109 yards op 18 dragers. Zijn langste run duurde 23 meter. Landon Lary scoorde Baker’s TD op een run van 1 yard. TJ Kirksey leidde de verdediging met 16 tackles en een zak. … Landon Hirtreiter leidde de Bobcats vorige week en maakte verbinding met 15 van de 27 passes voor 247 yards en 2 TD’s. Kierstan Rogers snelde naar 66 yards en een TD voordat hij in de tweede helft met een enge blessure van het veld werd gedragen. Coach Eric Collier zei maandag dat Rogers in orde is, maar uit voorzorg zal worden vastgehouden. Senior TJ Richardson krijgt de start in zijn plaats. … Theodore versloeg Baker 32-18 vorig jaar en heeft drie rechte en vier van de laatste vijf tegen Hornets gewonnen.

Daphne voetbal

Daphne quarterback Trent Battle and the Trojans oefenen donderdag 30 juli 2020 in Daphne, Ala. (Mike Kittrell/[email protected])

DAPHNE (1-0) BIJ DAVIDSON (0-0)

READ  Gratis download Windows 10 voor dummies (waarde $24,99) - verloopt morgen

Tijd / locatie: Donderdag 19.00 uur, Ladd-Peebles Stadium, mobiel

Vorige week: Daphne versloeg Lee-Montgomery 26-19; Davidson verloor met 22-0 van McGill-Toolen in een game zonder record.

In de lucht: Geen.

De magere: Daphne’s allereerste Klasse 7A, Regio 1 voetbalwedstrijd. De Trojanen winnen Lee-Montgomery thuis. Senior Veontai Williams scoorde de game-winnende TD op een run van 80 yard met 3:24 over. TCU QB commit Trent Battle gooide voor 164 yards en 3 TD’s voordat hij de wedstrijd in het vierde kwartaal verliet met een blessure. De strijd wordt vermeld als waarschijnlijk voor de wedstrijd van donderdag. … Rick Cauley gaat zijn tweede jaar als hoofdtrainer van Davidson in. De Warriors speelden vorige week een jamboree-wedstrijd tegen McGill-Toolen en verloor met 22-0. … Daphne en Davidson speelden voor het laatst in 2017, waarbij Daphne met 3-0 won bij Ladd. De Trojanen voeren de algehele reeks met 9-7 aan.

Williamson bij LeFlore Football

Williamson’s Jahkobe Shaw (6) loopt de bal tijdens de Williamson at LeFlore-wedstrijd, donderdag 20 augustus 2020, in Mobile, Ala. (Scott Donaldson | [email protected])Scott Donaldson / al.com

FAITH ACADEMY (1-0) BIJ WILLIAMSON (1-0)

Tijd / locatie: Vrijdag 19.00 uur, Ladd-Peebles Stadium, mobiel

Vorige week: Faith Academy versloeg Andalusië met 10-9; Williamson versloeg LeFlore met 14-12 in de verlenging.

In de lucht: WJTV / UTV 44

De magere: Faith won vorige week in Andalusië zijn 13e opeenvolgende wedstrijd in het reguliere seizoen. Jack French is 18-6 in zijn derde seizoen bij de Rams. Voorafgaand aan zijn komst had Faith in de afgelopen zes jaar in totaal 16 wedstrijden gewonnen. … Williamson versloeg LeFlore in overuren. Daniel Miller maakte contact met Jeremy Williams om de wedstrijd gelijk te trekken, waarna hij de winnende 2-punts conversie omzette. Jahkobe Shaw won 55 yards op 10 carry’s, waaronder een 8-yard TD. Alabama LB plegen Robert Woodyard en Christopher Kennedy hadden elk een paar zakken. … De leeuwen hebben de laatste drie wedstrijden tegen Faith gewonnen. De teams ontmoetten elkaar voor het laatst in 2017, waarbij Williamson een 28-13 overwinning claimde. … Dedrick Sumpter is op zoek naar zijn vierde opeenvolgende winnende seizoen bij Williamson.

READ  Spotify-muziek en podcasts downloaden naar mobiel, desktop en internet
Spaans fort bij voetbal Fairhope

Spanish Fort betreedt het veld om Fairhope te spelen in een voorbereidende voetbalwedstrijd donderdag 20 augustus 2020 in Fairhope, Ala. (Mike Kittrell/[email protected])

ST. PAULUS (1-0) BIJ SPAANS FORT (0-1)

Tijd / locatie: Vrijdag 18.00 uur, Toros Stadion, Spaans fort

Vorige week: St. Paul’s versloeg McAdory met 31-7; Spanish Fort verloor op Fairhope 45-34.

In de lucht: ESPN

De magere: St. Paul’s en Spanish Fort hernieuwen hun rivaliteit voor een nationaal tv-publiek. St. Paul’s versloeg de Toros 35-30 in 2019 toen de teams beiden lid waren van Klasse 6A, Regio 1. St. Paul’s keerde dit jaar terug naar Klasse 5A. De Saints waren indrukwekkend vorige week met junior RB Jaylen Sulton die zich haastte naar 130 yards en twee TD’s in zijn Saints ‘debuut. Bestor McFadden gooide voor 107 yards en een touchdown in zijn eerste start bij QB. De verdediging van St. Paul beperkte McAdory tot slechts 134 yards van een totale aanval. … Spanish Fort verloor zijn opener voor het vijfde jaar op rij. De laatste overwinning van de Toros op de openingsdag was in D’Iberville, Miss., In 2015. Bij zijn eerste start vorige week ging Brendon Byrd 26 van 35 voor 240 yards en 2 TD’s. Hij rende ook 67 meter en een score. Johnny Morris snelde naar 69 yards en 2 TD’s op 15 dragers. De leidende ontvangers waren Jacob Godfrey (9-96) en Mario Montgomery (8-89, TD).

Mobiel christelijk voetbal

Mobiele christelijke hoofdcoach Ronnie Cottrell communiceert met externe linebacker Deontae Lawson tijdens een teamworkout op maandag 1 juni 2020 in Mobile, Ala. (Mike Kittrell/[email protected])

UMS-WRIGHT (1-0) BIJ MOBIELE CHRISTIAN (0-0)

READ  Super Dragon Ball Heroes World Mission Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

Tijd / locatie: Vrijdag 19.00 uur, Lamar Harrison Field, mobiel

Vorige week: UMS-Wright versloeg Baker met 24-6; Mobile Christian speelde niet

In de lucht: Sports Talk 99.5 FM

De magere: UMS behaalde vrijdagavond 34 overwinningen op rij, waarmee de langste winstreak in de staat werd voortgezet. Hogere WR Colby Stafford ving twee passen voor 42 yards, met inbegrip van een 34 yard score, en keerde ook een aftrap 75 yards terug. De UMS-verdediging onderschepte een paar passes in de rode zone om veelbelovende Baker-drives af te wenden. De UMS-verdediging heeft in 23 van de laatste 29 wedstrijden minder dan 10 punten toegestaan. … Mobile Christian speelt zijn eerste game als 4A-school. Alabama LB plegen Deontae Lawson keert terug om de verdediging te leiden. Hij zal ook een grote rol spelen bij overtreding op meerdere plekken. DB / KR-specialist Jason Brooks zet zich in voor Zuid-Alabama, terwijl WR Toler Keigley zich inzet voor East Carolina. … UMS heeft alle drie de wedstrijden tegen Mobile Christian gewonnen – 34-0 in 1984, 37-7 in 2018 en 21-0 in 2019.

COMPLETE WEEK 2 KUSTSCHEMA

DONDERDAG

Clarke County in Jackson

Daphne bij Davidson (Ladd)

Washington County bij Millry

VRIJDAG

Alma Bryant bij Mary G. Montgomery

Baker bij Theodore

Bayside Academy bij Houston Academy

BC Rain bij Cottage Hill

Citronelle bij Satsuma

Fairhope in Andalusië

Faith Academy bij Williamson

Flomaton en Ariton

Fruitdale bij Orange Beach

Gulf Shores bij Brookwood

Leroy bij Southern Choctaw

Murphy bij Foley (WHEP-AM 1310)

Robertsdale bij Elberta

St. Luke’s in Chickasaw

St. Paul’s bij Spanish Fort

TR Miller bij Escambia County

UMS-Wright bij Mobile Christian

GEANNULEERD

Greenville bij Blount

McIntosh bij St. Michael

Saraland bij Hewitt-Trussville

VERWANT: AL.com Power 25 ranglijsten

VERWANT: Pinson Valley RB verbindt zich tot Va. Tech

Written By
More from Vanessa Hale

Microsoft maakt het Xbox-besturingssysteem flexibeler

Een van de belangrijkste doelen waarop Microsoft zich heeft gericht voor het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *