#ADayOffTwitch Het #ADayOffTwitch-protest veroorzaakt een diepe snee in Twitch-kijkers

Vandaag is #ADayOffTwitch Day, uit protest tegen het onvermogen van het platform om “hate raids” aan te pakken, georganiseerde aanvallen waarbij kanalen van gemarginaliseerde Twitch-makers worden overspoeld met aanstootgevende taal en laster. Deelnemers aan de staking roepen Twitch op om vier specifieke stappen te nemen om misbruik te beteugelen:

  • Houd een rondetafelgesprek met betrokken makers om te helpen bij het maken en implementeren van meer proactieve en uitgebreide antimisbruiktoolkits op hun streamingplatform.
  • Creatieve proactieve bescherming wordt onmiddellijk geïmplementeerd, waardoor makers de accountleeftijd voor potentiële gesprekken kunnen beperken en inkomende raids kunnen toestaan ​​of weigeren.
  • Verwijder de mogelijkheid om meer dan drie Twitch-accounts aan een e-mailadres te koppelen – Momenteel kunnen haataanvallers één e-mailaccount gebruiken om een ​​onbeperkt aantal adressen te registreren.
  • Zorg voor transparantie in de acties die worden ondernomen om makers te beschermen, het tijdschema voor het implementeren van die tools en de deelname van de Twitch Safety Advisory Board.

Twitch is vandaag ondanks het protest nog steeds erg actief, maar de actie lijkt effect te hebben. volgens TwitchTrackerVandaag piekte het aantal gelijktijdige kijkers op ongeveer 3,5 miljoen om 16.00 uur ET vandaag, een daling van 1 miljoen gelijktijdige kijkers ten opzichte van de dag ervoor. Het is zelfs de enige dag van vorige week die op een gegeven moment de grens van 4 miljoen gelijktijdige kijkers niet heeft overschreden. De grafiek gaat slechts een week terug, maar het aantal is ongetwijfeld lager dan de cijfers die worden weergegeven in de grafiek van gelijktijdige kijkers voor het hele jaar onder aan de pagina.

READ  Het tweede hoofdstuk van Deltarune komt deze week uit

Krediet: TwitchTracker

Ongetwijfeld is een deel van dit succes te danken aan de deelname van streamers zoals Casetron En Hassan Abic, die meer dan 2 miljoen volgers hebben. Beiden spraken hun steun uit voor de inspanning en deze is vandaag niet gestreamd. RekItRaven, die de bal aan het rollen kreeg met de hashtag #TwitchDoBetter, zei op Twitter dat de dag “genezen” voelt.

Written By
More from Aubrey Mason

Tripura Chief Minister Biplab Deb isoleert zichzelf nadat familieleden positief zijn getest

Tripura Chief Minister Biplab Deb’s COVID-19 testresultaat wordt verwacht (Bestand) Agartala: Tripura...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *