Adebutu’s 35 is niet genoeg in verlies voor Mobile

MOBILE, Ala. (LSUA Sports Information) – Jordan Adebutu’s 35 punten waren niet genoeg aangezien nr. 13 LSUA zaterdag op de weg naar Mobile 87-80 viel op het Pharr Gymnasium.

“Jordan had een geweldige wedstrijd, maar niemand kan een wedstrijd in zijn eentje winnen”, zegt Basketbalhoofdcoach heren Larry Cordaro zei.

De 35 punten waren een career-high voor Adebutu en het bracht Brandon Moss in evenwicht voor de derde hoogst scorende wedstrijd in de programmageschiedenis. Moss had zijn 35 tegen Our Lady of the Lake op 21 januari 2017.

“We speelden vanavond tegen een hele goede competitie en we wisten dat het een gevecht zou worden”, zei Cordaro. “Het was een heen-en-weer-wedstrijd tot laat toen ze gingen rennen en we niet konden reageren.”

De generaals (1-1) leidden bij rust 41-39 op basis van een Adebutu-steal en fast-break dunk door Jevon Berry.

Het was een van Berry’s drie emmers in het spel. De junior eindigde met acht punten en een teamhoge zeven rebounds.

LSUA sprong uit naar de grootste voorsprong van de dag met een 14-8 voorsprong, aangevoerd door zes van de senior Brandon Ellis. Die voorsprong werd snel uitgewist op een 12-0 run van de Rams (3-0) om een ​​achterstand van zes punten om te zetten in een voorsprong van zes punten. Er waren vijf gelijkspel en vijf leadwissels in de openingsperiode.

Telkens wanneer het erop leek dat de generaals zouden beginnen weg te trekken, hield Rams-bewaker Logan Foutz het dichtbij. Foutz scoorde 22 van zijn team-high 26 punten in de eerste helft om het op een voorsprong van twee punten te houden bij de pauze.

READ  IGNOU TEE-toegangskaart: IGNOU juni TEE-toegangskaart vrijgegeven: hier is hoe te downloaden

Het grootste deel van de wedstrijd werd gespeeld binnen een zespuntsvenster, maar Mobile trok zich laat terug in de wedstrijd. Na een van Adebutu’s zeven triples op de avond werd de voorsprong van Rams teruggebracht naar 66-64, maar Mobile reageerde met een 9-0 run in 2:35 en bezorgde de gastheren een voorsprong van 11 punten met minder dan vijf minuten te spelen.

LSUA sneed het de rest van de weg nooit tot onder de zes.

Adebutu was de enige speler van de generaal die dubbele cijfers haalde. Dustin Roy en Devonte Sneeuw elk had er negen. De negen van Snow kwam op drie triples.

Naast Foutz’s 26 schoot RJ Kelly er 22 binnen met een game-high 15 rebounds. Alan Lang scoorde 12 punten en pakte 10 rebounds voor een tweede Rams double-double.

Mobile domineerde het glas en versloeg LSUA 44-26, waaronder 11 offensief.

“We moeten over de hele linie hard werken om aan beide kanten van de bal beter te worden”, zei Cordaro. “We zullen dit verlies zeer serieus nemen en ervan leren.”