Rays kan een nieuw MLB-record vestigen voor het slaan en winnen van 100 wedstrijden

Straat. Petersburg – Kijk naar de line-up van Rice en vertel me wat je ziet.

Twee power hitters, een beetje snelheid, veel wandelen en grote passen. Het is moeilijk om ruzie te maken, nietwaar? Rays heeft vier slagmensen die op of onder het gemiddelde van 200 slagen, en twee andere slagmensen die 0 voor 10 per lijn verwijderd zijn van de lijn van Mendoza.

Denk hier nu eens over na:

De Rays begonnen op de derde plaats in het Major League-weekend met doelpunten – terwijl de rest van de honkbalspelers schreeuwden over historisch lage aanvallende cijfers – Tampa Bay is een van de weinige teams die vaker scoorde dan 2020. En dit team had het beste record in AL.

Dus hoe doen de stralen dat?

Ik bedoel, ik kijk naar ze, ik waardeer ze, ik begrijp ze niet altijd. Yandy Diaz is de meest gespierde single hitter ter wereld ooit, Kevin Kiermaier heeft lage offensieve nummers en ik begin er niet aan over Brandon Lowe.

In de Texas Series stonden de Rays als team 0,29 hoger, maar scoorden ze 4,95 punten per wedstrijd. Ik zeg niet dat dat gek is, maar het laatste team dat onder de 0,230 ging en in één seizoen zoveel punten scoorde, was de Brooklyn Atlantics. in 1874.

Dus nogmaals, hoe doen stralen dat?

Het is een mengelmoes van dingen, waarvan sommige vakkundig zijn bedoeld en sommige toeval. Stralen hebben bijvoorbeeld altijd zeer gewaardeerde slagmensen die weten hoe ze een basis op ballen moeten tekenen. Dus hoewel het slaggemiddelde van Tampa Bay bijna onderaan de ranglijst ligt, leiden ze de competitie met een gezonde marge aan de leiding. Dit betekent dat ze meer belangrijke spelers hebben dan enig ander AL-team dan de Astros.

READ  NDRF-chef Satya Pradhan deelt verhaal over overstromingen

Rai is ook bereid om communicatie op te offeren omwille van de macht. En dus heb je Tampa Bay op koers om het MLB-hitrecord in één seizoen met meer dan 100 te breken, maar je hebt ook Austin Meadows, Mike Zunino en misschien zelfs Lowe, die dit seizoen 30 homeruns kan slaan.

Het resultaat is dat, hoewel de Rays veel lelijke slaggemiddelden en razend hoge slaggemiddelden hebben, ze ook een korte voorsprong hebben en een 2-0-voorsprong hebben.

Lach niet, dit gebeurt meer dan je denkt. En dat is een deel van het toeval waar ik het over had.

Als het op homeruns aankomt, hebben de Rays meer gedaan met minder dan enig ander team in de AL. Toronto, Minnesota, Oakland en Boston hadden allemaal, of meer, hun homeruns geslagen vanuit Tampa Bay in wedstrijden op vrijdagavond. De Rays hebben echter meer punten gescoord via Homer dan al die teams. Hoe? Door 39 homeruns te slaan met lopers aan de basis en slechts 31 enkele schoten. Ter vergelijking: Minnesota had 27 lopers met basislopers en 50 enkelschoten. Toronto had ook 50 singles shots. Oakland had er 47.

Dit betekent dat er waarschijnlijk een beetje geluk zal zijn in de huidige offensieve output van Tampa Bay. Hoewel Rays iets minder startende spelers had dan vorig seizoen, scoren ze meer rondes per Homer (1,75) dan in 2020 (1,41).

“We rijden veel, en dat helpt. We halen veel weg, wat soms kan leiden tot lege plekken (rijstroken)”, zei manager Kevin Cash. “Ik denk dat de timing van de dingen nu in ons voordeel is. We hebben erover gesproken tijdens de eerste maand van het seizoen, toen we niet met de spelers in de scoringspositie eindigden. Nu doen we het, en nog wat.”

READ  Als je nieuws over Indie-games wilt, vraag het dan gewoon

Het is waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat Rays niet zal blijven scoren zoals vorige maand. Sinds 2 mei heeft Tampa Bay gemiddeld 5,8 ronden per spel gespeeld, wat bijna twee volledige ronden hoger is dan de eerste 28 wedstrijden van het seizoen.

Je kijkt echter naar de line-up en je ziet nog steeds ruimte voor groei. Randy Arrosarina was solide, maar hij had geen hot streak. Lowe, Kiermayer, Diaz en Mike Brusseau presteerden ver onder hun carrièrecijfers. Ji-Man Choi heeft slechts 58 billboard-optredens, waarvan de meeste samenvielen met de recente hot streak. Behalve Zunino en Francisco Mejia, presteert niemand in de line-up beter dan verwacht.

“Uiteindelijk is de grootste reden waarom onze belediging werkt, omdat we getalenteerde hitters hebben. Ze zijn toegewijd aan hun sterke punten en wanneer ze hun aanbiedingen krijgen, maken ze er het beste van”, zei Cash. “En het lijkt erop dat er nu 6-7 jongens per nacht bijdragen. Als je zoveel hoogte in je team hebt, kunnen er goede dingen gebeuren.”

Natuurlijk zijn er nog twee redenen om optimistisch te zijn over de toekomst. Je hebt misschien gehoord van Vidal Brujan en Wander Franco bij Triple-A Durham, maar dat is een ander verhaal voor een andere dag.

John Romano is te bereiken op: [email protected]. Volg @romano_tbtimes.

• • •

Abonneer u op het wekelijkse radiologierapport Krijg nieuwe perspectieven op de Tampa Bay Rays en de rest van de majors van sportcolumnist John Romano.

Mis het laatste nieuws met universiteitssporten van Bucs, Rays, Lightning, Florida College en meer niet. Volg ons Tampa Bay Times-sportteam op: Twitter En de Facebook sociale netwerksite.

READ  Richard Quest: Ik heb Covid-19 twee maanden geleden gekregen. Ik ontdek nog steeds nieuwe gebieden van schade

More from Madison Garrett

Star Wars Jedi: Fallen Order is de eerste game die een gratis fysieke naar digitale upgrade biedt

EA en Respawn Entertainment hebben gisteren vrij stilletjes de PS5-upgrade naar Star...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *