alle grote PS4-games in één video

Nostalgie: alle belangrijke PS4-games in één video

De PlayStation 5 wordt binnenkort uitgebracht. En dus wordt het tijd om langzaam maar zeker afscheid te nemen van de trouwe PlayStation 4. De PS4 doet zeven jaar dienst.

In die zeven jaar zijn er natuurlijk veel geweldige games uitgebracht voor de PS4. Ook dit jaar zijn er nog een paar grote games uitgebracht, zoals Final Fantasy VII Remake, The Last of Us Part II en Ghost of Tsushima. En hoewel er zeker nog een aantal coole games komen, is het nu een goed moment om terug te blikken.

Veel nostalgie in PS4-video

PlayStation heeft dat nostalgische gevoel prachtig in één vastgelegd mooie video. In bijna vier minuten komen de verschillende games voorbij die volgens het bedrijf deze generatie hebben gevormd. Het zijn niet allemaal exclusieve games voor de PS4, maar het zijn allemaal heerlijke games. Bovendien flitsen ze lekker snel voorbij. Elke game heeft ongeveer een seconde om je dat ‘oh ja’-gevoel te geven en dat is verdomd goed.

Na het zien van deze video kun je anders nauwelijks concluderen dat deze generatie gameconsoles ons veel schoonheid heeft gegeven. Om eerlijk te zijn, het begin van de PS4 was niet erg spectaculair. De launch games waren niet erg sterk, maar langzaam, maar de gameconsole kwam zeker op stoom en sinds 2014 hebben we eigenlijk elk jaar een paar games die een absolute must-have zijn.

De PS5 neemt het bijna over

De PlayStation 5 wordt op 19 november uitgebracht. Dat betekent niet dat je meteen afscheid moet nemen van de PS4. Zeker in het begin worden er nog veel games uitgebracht op het huidige platform. Al was het maar omdat er wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren zijn verkocht. Dan wil je als gamemaker een zo groot mogelijk publiek aanspreken. Wil je meer lezen over alles wat PlayStation 4 te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:

Nostalgie: alle belangrijke PS4-games in één video

READ  Standbeelden van Christopher Columbus vernietigd tijdens het weekend van 4 juli
Written By
More from Aubrey Mason

Namen uitnodigen 3 anderen met PM Narendra Modi

Er zijn uitnodigingen verstuurd naar ongeveer 150 mensen voor de uitgebreide “Bhoomi...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *