Alles wat je moet weten over de “meest populaire” mobiele game …

Een nieuwe online multiplayer-game heeft veel geroezemoes veroorzaakt in de Google Play Store en de Apple App Store, evenals op spelplatforms zoals Steam en Twitch, aangezien de online videogame, genaamd Among Us, is ontwikkeld door InnerSloth.

Volgens Sensor Tower bereikte de game 86,6 miljoen downloads tijdens het derde kwartaal van 2020 (juni – juli – augustus 2020), en het rapport zegt: “Inner Sloth’s Among Us heeft enorm veel succes behaald en bereikte de eerste plaats van de meest populaire games. Gedownload in 3Q20, en de game kan online of via Wi-Fi worden gespeeld met 4 tot 10 spelers, en het volgende is alles wat je moet weten over de nieuwe game:

Het is geen nieuw spel

Voor degenen die zich afvragen of Among Us een nieuw spel is: dat is het niet, aangezien het spel in juni 2018 werd gelanceerd, zag het in augustus 2020 een sprong in het installatiesnelheid van 661%, en de droom ging door in september, en het voegde de partygame toe via het internet heeft bijna 42 miljoen downloads, een maandelijkse stijging van 127%, en de game ontving ook 70% van alle installaties in de afgelopen twee maanden, en de populariteit begon in de zomer toen het live begon uit te zenden Twitch met een fanbase van 2,8 miljoen kijkers.

Het is gratis op mobiele telefoons en betaald voor pc en Steam

Among Us is gratis met advertenties op mobiele telefoons, maar het kost $ 5 in de Steam PC-game store en de onafhankelijke winkel Itch.io, en er zijn in-app-aankopen, zoals spelers die items kunnen kopen om hun in- game karakters.

READ  De gegevens van het neergestorte Indonesische vliegtuig zijn gedownload

Among Us versloeg het record van Grand Theft Auto 5 op Steam

Volgens Steam-hitlijsten speelden 388.385 mensen tegelijkertijd Among Us, wat meer is dan Grand Theft Auto 5 in zijn Steam-debuut.

De hardwarevereisten zijn erg laag

De game heeft zeer basishardware nodig, aangezien het 1 GB RAM en een pc die krachtig genoeg is om Windows 7 te gebruiken, vereist.

Vereisten voor Android-gebruikers

Het heeft Android 4.4 of hoger nodig, terwijl de game een grootte heeft van 70 MB.

IOS-gebruikersvereisten

Vereist iOS 10.0 of nieuwer, is compatibel met iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten en heeft een grootte van 189,7 MB.

Spel methode:

Onder ons zou vergelijkbaar zijn met populaire spellen zoals de maffia, aangezien de locatie van het spel een ruimteschip is waar 10 bemanningsleden worden vastgehouden, terwijl sommige bemanningsleden onschuldig zijn en anderen bedriegers. De missie van de bemanningsleden is om kometen te ontdekken en de fraudeurs uit de weg te ruimen voordat ze volwassen zijn. Deze fraudeurs proberen constant de bemanning te doden en het ruimteschip uit te schakelen zonder gepakt te worden. Ze hebben allebei een scala aan tools en technieken om het andere team te verslaan. “Als je je ruimteschip probeert voor te bereiden op vertrek, pas dan op, want een van hen zal een bedrieger zijn die erop uit is iedereen te vermoorden! Bemanningsleden kunnen winnen door alle missies te voltooien of de bedrieger buiten het schip te ontdekken en erop te stemmen, en de bedrieger kan sabotage gebruiken om verwoesting aan te richten, wat het doden gemakkelijker maakt! En de beste excuses. “

READ  PUBG Mobile Seizoen 16: Metro Royale Guide

Dit waren de details van het nieuws. Alles wat je moet weten over de “meest populaire” mobiele game … voor deze dag. We hopen dat het ons is gelukt door u alle details en informatie te geven. Om al ons nieuws te volgen, kunt u zich abonneren op het waarschuwingssysteem of op een van onze verschillende systemen om u te voorzien van al het nieuwe.

Het is ook vermeldenswaard dat het originele nieuws is gepubliceerd en beschikbaar is op eg24.news en het redactieteam van AlKhaleej Today heeft het bevestigd en het is gewijzigd, en het kan volledig zijn overgedragen of geciteerd uit het en u kunt dit nieuws lezen en volgen vanaf de hoofdbron.


Written By
More from Eda Greene

Hamlet Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

Download Do Not Starve: Hamlet om gratis te worden op COMPUTER– Gepubliceerd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *