Alles wat je moet weten over de nieuwe mobiele game gelanceerd door NASCAR Giants Chip Ganassi Racing

In de autosportwereld wordt Chip Ganassi Racing (CGR) beschouwd als een zeer gereputeerd team. In NASCAR- en IndyCar-kringen is het team enorm succesvol geweest. Nu heeft het team een ​​samenwerking aangekondigd met het toonaangevende mobiele gamesplatform Skillz en ontwikkelaar Gamie Studios.

Het geesteskind van hun partnerschap zal een nieuw mobiel spel zijn genaamd Chip Ganassi Racing Blitz. CGR zijn nu pioniers geworden, want dit is de allereerste NASCAR teamgeoriënteerde mobiele game. Gelukkig is de game beschikbaar in de Apple App Store en in de Google PlayStore hier:

Samenwerken met Skillz is een geweldige kans om onze fans te betrekken met meeslepende digitale ervaringen en onze passie voor racen te delen met een nieuwe generatie publiek, zowel op als naast de baan,zei John Olguin, Senior Vice President van CGR.

NASCAR-team Chip Ganassi Racing heeft een rijke race-stamboom

Afgezien van NASCAR, heeft de CGR de vinger in een aantal taarten. Om precies te zijn, ze hebben teams in IndyCar, Weathertech Sportscar en in Extreme E.

Toegegeven, het team heeft het meeste succes gehad in Indy en NASCAR. De outfit verzamelde 13 INDYCAR-titels en 44 NASCAR-overwinningen.

LEES OOK- “Kan niet wachten om te beginnen” – Kevin Magnussen zet koers naar IMSA met Chip Ganassi Racing

25 okt.2020; St. Petersburg, FL, VS; Chip Ganassi Autocoureur Scott Dixon (9) uit Nieuw-Zeeland komt de eerste bocht in tijdens de Firestone Grand Prix-race in de straten van St. Petersburg. Verplicht krediet: Reinhold Matay-USA TODAY Sports

De mobiele game biedt tal van in-game evenementen, live promoties en exclusieve, door het merk gesponsorde prijzen. Onder hen kunnen fans de kans krijgen om een ​​CGR-coureur te ontmoeten of gesigneerde merchandise te winnen.

Qua licenties heeft de game toernooien van het CGR-merk en namen en afbeeldingen van officiële coureurs. De game heeft ook een tweeledig doel: het informeert fans en spelers over evenementen en stimuleert de bekendheid en merkbetrokkenheid.

READ  Outriders Preload Times: hier kun je beginnen met downloaden en spelen

Nu traint het team al hun aandacht voor het 2021 Cup Series-seizoen. Bovendien zal het IndyCar-seizoen 2021 ook een doelwit zijn, evenals het Sportscar-kampioenschap. Extreme E blijft echter enigszins onbekend aangezien het een gloednieuwe serie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *