Altcoins die je nog steeds kunt minen met een laptop of desktop »Crypto Insiders

Nederlanders raken steeds meer gefascineerd door cryptocurrency. ging vorig jaar door Veel mensen in Nederland naar bitcoin en andere altcoins. Mensen die al een tijdje bij dergelijke investeringen betrokken zijn, zijn er in sommige gevallen ook mee bezig Menen van digitale valuta. Het is al een tijdje bekend dat bitcoins niet meer gemined kunnen worden via een gewone desktop- of laptopcomputer. Daarvoor zijn krachtigere apparaten nodig. Mocht je toch op deze manier aan de slag willen, dan zijn er een aantal alternatieve munten die je van dit soort apparatuur kunt minen. In dit artikel lees je er meer over.

Waarom beginnen met het minen van cryptocurrency?

Eerst een beetje over mijnbouw. Als je een goede desktop of bestand hebt game pc Aan de slag gaan met mijnbouw is eigenlijk vrij eenvoudig. Als je mijnbouw echt wilt begrijpen, moet je eerst Meer informatie over blockchain. Deze string bevat als het ware blokken data (transacties en vingerafdrukken, ook wel a fragmentatie genaamd). Elk nieuw blok bevat enkele gegevens (vingerafdrukken) van het vorige blok. Dit betekent dat de volledige geschiedenis van de string in het laatste blok staat. Wanneer je begint met minen, laat je je computer een wiskundige vergelijking oplossen om een ​​hash voor het volgende blok te krijgen.

Je computer is dus constant bezig om een ​​goede formule te krijgen. Dit kunt u doen door zelf de benodigde apparatuur aan te schaffen (bijvoorbeeld door aanschaf van een desktop of laptop te koop aankoop) of door dergelijke taken uit te besteden aan een bedrijf in wolken mijnbouw. Nu vraag je je misschien af ​​waarom je begon met het minen van cryptocurrency. Mijnbouw heeft een aantal grote voordelen:

READ  Sonos luistert naar de consument en wordt geleverd met een veelgevraagde optie: One More Thing
  • Je hebt niet veel kennis nodig om te beginnen met minen. Wanneer u dergelijke taken heeft die een cloud mining-bedrijf doet, hoeft u niet eens apparatuur te kopen.
  • Als de mijnbouw eenmaal actief is, heb je een interessante bron van passief inkomen.
  • Het leuke is dat je niet hoeft te investeren in cryptocurrency om te kunnen beginnen met minen.
  • Je draagt ​​bij aan het versterken van de cryptocurrency.

Ethereum (ETH) mijnen vanaf uw laptop

Naast Bitcoin is Ethereum (ETH) de grootste cryptocurrency. Als je over de juiste tools en apparatuur beschikt, is het mogelijk om ETH te minen vanaf je desktop of laptop. Het wordt aanbevolen om deel te nemen aan de zogenaamde mijnbouw Zwembad Om de kans op succes te vergroten. Een mining pool is een groep mensen die samen mijnen, wat betekent dat er wereldwijd minder mensen bij de mijnbouw betrokken zijn. Dit geeft je een betere kans om het volgende blok te maken. ETH-mining is relatief eenvoudig: download de blockchain om een ​​bestand te krijgen Zak portemonnee goed op te zetten. Vervolgens verander je je portemonnee-instellingen zodat je kunt beginnen met minen.

Dogecoin mijnbouw vanuit huis

Dogecoin (DOGE) is als grap gestart door a ik ikTot Elon Musk wegliep. De alternatieve valuta Later groeide het uit tot een populaire cryptocurrency met een groot aantal gebruikers. Het grote verschil met Bitcoin is dat Dogecoin elk jaar nieuwe aantallen munten beschikbaar krijgt – met Bitcoin is er een limiet aan munten. Daarom is het zo interessant om DOGE, de Dogecoin-munt, te gaan minen. Zorg ervoor dat je een portemonnee hebt om je winsten te ontvangen. Als je geen portemonnee hebt, is het een idee om de basis Dogecoin-portemonnee te downloaden. Ook is het aan te raden om met deze cryptovaluta deel te nemen aan een mining pool om je kansen te vergroten.

Minero (XMR) vanaf uw pc

Eindelijk nog een interessante munt die je vanaf je laptop of computer kunt minen: XMR van Monero. Deze digitale valuta is anoniem en erg populair. Het Monero-netwerk is zo gebouwd dat het de perfecte basis vormt om vanaf je pc of laptop te gaan minen. Nogmaals, je moet een portemonnee hebben – het wordt aanbevolen om naar de officiële Monero-portemonnee te gaan: Monero GUI Client. Vervolgens moet je de benodigde mining-software downloaden die Monero ondersteunt, zoals de gebruiksvriendelijke Multiminer. Er zijn ook andere programma’s die u kunt gebruiken om XMR van Monero te minen.

READ  Gratis download en speel op mobiele telefoon, pc en Mac
More from Madison Garrett

Star Wars Jedi: Fallen Order is de eerste game die een gratis fysieke naar digitale upgrade biedt

EA en Respawn Entertainment hebben gisteren vrij stilletjes de PS5-upgrade naar Star...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *