Amanda Kloots eert wijlen echtgenoot Nick Cordero met een gedenkteken

Amanda Kloots eert wijlen echtgenoot Nick Cordero met een gedenkteken

Amanda Kloots eerde wijlen haar echtgenoot Nick Cordero met een intiem gedenkteken op zaterdag, dagen erna de Broadway-acteur stierf vanwege complicaties van coronavirus.

“We hadden gisteren een kleine herdenking met naaste familie en vrienden”, plaatste Kloots zondag op Instagram. ‘Ik zei:’ Nick had gewild dat dit een feest zou zijn. Laten we proberen te lachen, geweldige verhalen te delen en voor hem en voor zijn geheugen te zingen. ’Hij zou het geweldig hebben gevonden. Het was prachtig en perfect. Zijn geest was er zeker. ‘

Kloots zei dat zij en geliefden luisterden naar ‘Ik ben hier’ uit ‘The Colour Purple’, waarbij ze een aantal songteksten opmerkten [her] moeilijk.”

“Nick en ik zagen deze show jaren geleden op Broadway en we verlieten het theater in tranen, sprakeloos”, vertelde Kloots. “Zoals het gisteravond werd gespeeld, raakte de tekst in de tweede helft van het nummer me hard. Echt, ik ben bang. Bang voor mijn nieuwe normaal, voor de pijn, het verlies en sterk genoeg om er doorheen te komen. Maar ik weet dat Nick voor mij boven routing staat, in mij gelooft en op mij hoopt. ‘

Kloots voegde eraan toe dat terwijl ze een “lange reis voor de boeg heeft”, ze weet dat Cordero wil dat ze “dit nieuwe leven LEEFT” en “de beste versie” van zichzelf is voor hun 1-jarige zoon Elvis.

‘Ik heb hem in het ziekenhuis beloofd dat ik dat zou proberen. Dus toen ik deze teksten gisteren hoorde, dacht ik: ‘Ok. Als ik twijfel of ik hier doorheen kan komen, speel ik dit nummer. Het zal mijn motto zijn ”, zei Kloots.

READ  Amazon PS5 Restock: schijf en digitaal beschikbaar op Prime Day - Sony Direct is de volgende
Amanda Kloots en Nick Cordero met zoon Elvis
Amanda Kloots en Nick Cordero met zoon ElvisGetty Images voor Beyond Yoga

“Dit is een lange reis voor de boeg en een afgelegen weg waarvan ik nooit had verwacht dat ik er zou komen”, vervolgde ze. ‘Niemand kan me vertellen hoe ik het moet doen, ik moet het doen. Ik kan de dingen goed doen, ik kan ze verkeerd doen. Er is geen perfecte manier. Op een dag, stap voor stap. Ik geloof dat God de weg wijst en dat Nick onze engel is. ‘

Kloots sloot haar post af met de tekst van ‘I’m’, waarin ze volgers aanmoedigde om naar de uitvoering van Cynthia Erivo te luisteren.

“Voor het geval je dit nummer niet kent en ook een motto nodig hebt, hier zijn de teksten. Doe jezelf een plezier door te luisteren naar @cynthiaerivo zing het, ”vertelde Kloot.

Afgelopen zondag bevestigde Kloots dat Cordero was overleden na een maandenlange strijd tegen COVID-19. Hij was 41 jaar oud.

Na de dood van Cordero brachten Hollywood en de Broadway-gemeenschap hulde aan de Tony-genomineerde, die eerder in ‘Waitress’ en ‘Rock of Ages’ verscheen.

Op dinsdag bedankte Kloots fans voor hun voortdurende steun en deelde ze ook familiefoto’s die ze op de telefoon van Cordero vond.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *