Hutten die moeten worden doorzocht in de herstelmissie van Naya Rivera

Hutten die moeten worden doorzocht in de herstelmissie van Naya Rivera

Zoekt de bemanning om de vermiste actrice Naya Rivera te vinden, zal de hutten in de buurt van het meer in Zuid-Californië, waar ze is verdwenen, controleren, zeiden de autoriteiten zondag.

Het Sheriff’s Office van Ventura County heeft gezegd dat het denkt dat Rivera, 33, is verdronken terwijl ze woensdag in Lake Piru aan het varen was met haar 4-jarige zoon.

Maar toen de zoektocht zich uitstrekte tot dag vijf, zeiden de autoriteiten dat ze opnieuw de hutten bij het meer, ongeveer 90 kilometer ten noordwesten van Los Angeles, zouden bekijken.

“In de zoektocht van vandaag naar Naya Rivera zullen de hutten en bijgebouwen in de omgeving opnieuw worden gecontroleerd, evenals de kustlijn”, aldus het kantoor van de sheriff op Twitter.

‘Dit maakt deel uit van de voortdurende zoektocht sinds haar verdwijning op woensdagmiddag.’

De fans van Rivera hebben de autoriteiten op sociale media opgeroepen om meer van hun inspanningen aan de omliggende gebieden te besteden in de hoop dat de actrice de kust bereikt.

De hutten worden doorzocht om eventuele samenzweringen te stoppen die Rivera mogelijk heeft overleefd tijdens het boottochtincident, vertelde een wetshandhavingsbron aan TMZ.

Het kantoor van de sheriff heeft herhaaldelijk gezegd dat de zoektocht een herstelmissie is, aangezien de actrice vermoedelijk dood is.

‘Het doel is nog steeds om mevrouw Rivera bij haar familie thuis te brengen, zodat ze wat afsluiting kunnen hebben’, vertelde hulpsheriff Chris Dyer donderdag aan verslaggevers.

De ouders, broer en ex-echtgenoot van Rivera, Ryan Dorsey, zijn dit weekend allemaal ter plaatse gezien voor de zoekinspanningen.

READ  Koop games in de 3DS online winkel voordat het te laat sluit

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *