Amazon Australia biedt nu digitale codes aan voor console- en pc-games

Amazon Australia biedt nu digitale codes aan voor console- en pc-games

Amazon Australia heeft aangekondigd dat Australische shoppers nu digitale tokens kunnen kopen voor volledige games op consoles en pc, evenals digitale valuta en prepaid-lidmaatschappen. De verhuizing breidt het gamingaanbod van Amazon enorm uit en maakt het een handigere optie voor gamers.

Voorheen was slechts een beperkte selectie games beschikbaar als inwisselbare codes in Australische winkels. Met dit nieuwe aanbod kunnen klanten nu echter een breed scala aan digitale inhoud kopen via Amazon, hun aankopen beheren via hun account en ze zelfs cadeau doen aan anderen. De add-on omvat volledige gamedownloads, cryptocurrency, add-ons, lidmaatschappen en meer.

PlayStation Coins, Roblox, Xbox Game Pass en Nintendo Switch Online behoren tot de digitale producten die momenteel beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen er ook digitale first-party games worden gekocht via de Nintendo Switch. Amazon is van plan om in de toekomst games voor andere platforms op te nemen, evenals een bredere selectie van valuta’s en add-ons.

Volgens Matthew Benham, Head of Media voor Amazon Australia, is dit nieuwe aanbod een opwindende toevoeging aan het gamingportfolio van Amazon. Hij beweert dat Amazon ernaar streeft klanten geweldige prijzen, een brede selectie en gemak te bieden. Met de toevoeging van digitale videogames kunnen klanten nu alles vinden wat ze nodig hebben, van accessoires tot snacks, op één plek op Amazon.com.au.

Bezoek hun website om het volledige assortiment digitale videogameproducten van Amazon te verkennen.

READ  De systeemvereisten van Crysis Remastered zullen uw pc niet doen smelten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *