Zelda: Kingdom Tears krijgt nooit een ‘industriële revolutie’

Zelda: Kingdom Tears krijgt nooit een ‘industriële revolutie’

op TikTok, The Legend of Zelda: Kingdom’s Tears Spelers hebben sinds de release in mei duizenden video’s gedeeld waarin complexe machines worden getoond die in de open-wereldgame zijn gebouwd. De clips tonen beelden van angstaanjagende oorlogsmachines en verbazingwekkende verzamelobjecten die stenen kunnen delven. Gezien de flexibiliteit van Nintendo’s systemen en hoe het zo’n breed scala aan ontwerpintelligentie mogelijk maakte, werd de machine door velen geprezen als een “geavanceerde”industriële revolutieNaar Hyrule. Ondanks deze opwinding kwam die revolutie nooit. Hoewel mijn ontwikkelaars Koninkrijk Tranen Vrijheid verleend op manieren die voorheen ondenkbaar waren in Zelda, zelden gezien in videogames als medium, Koninkrijk Tranen Hij heeft zijn grenzen. En ze vertellen ons veel over de prioriteiten van ontwikkelaars.

in Koninkrijk TranenLink heeft nieuwe vaardigheden waarmee hij objecten kan oppakken en herschikken, en ze ook aan elkaar kan lijmen om een ​​grotere structuur te creëren. Het is een grote verandering van Adem van de wildernis Het biedt talloze lagen sandboxing-mogelijkheden. Voor velen fungeren deze krachten als een manier om eenvoudige structuren en voertuigen te creëren om de aarde te helpen doorkruisen. Sommigen hebben deze gameplay-elementen echter gepusht om Fordian- en Goldbergiaanse machines te bouwen. groepen zoals Hyrule Engineering Club Om te fungeren als een hub voor spelers die willen zien hoe ver deze vaardigheden kunnen gaan.

Als iemand die nog steeds worstelt met het bouwen van een functioneel zweefvliegtuig, sta ik versteld van de prestaties van sommige bouwers. Spelers hebben wonderen gebouwd zoals een 1-bit rekenmachine of jets die binnen enkele minuten Hyrule kunnen doorkruisen. Hoe geweldig deze creaties ook zijn, deze deskundige bouwers verleggen nog steeds de grenzen van het spel. Sommige aspecten, zoals de rotatie van 45 graden bij het plaatsen van een object of de limiet van 21 componenten voor robots, maken zelfs de fijnste blauwdrukken moeilijk waar te nemen. MiztrSage, een actief lid van de Hyrule Engineering-gemeenschap en de persoon die het recordbrekende straalvliegtuig bouwde, vertelde Polygon dat ondanks enkele innovaties die helpen om de limiet van 21 objecten heen te werken, spelbeperkingen zoals deze een “waanzinnig beperkende” factor zijn voor de bouwen. . Bovendien breiden sommige ontwerpen de mogelijkheden van de apparaten zelf uit.

Afbeelding: Nintendo

Het spel heeft een ingebouwde “activering” in het geheugen die automatisch de Bloedmaan activeert zodra je op het spel begint te “klikken” door bijvoorbeeld verschillende items in de buurt van Link te gebruiken. De Bloedmaan verwijdert vervolgens alle objecten om je heen die Het veroorzaakte deze overbelasting en het resetten van vijanden. Het komt allemaal omdat de schakelaar niet sterk genoeg is”, vertelde MiztrSage aan Polygon via Discord-berichten.

Andere sandbox-games, bijv Maine ambacht, het heeft minder beperkingen. Er zijn geen limieten voor de grootte, dus de game stelt spelers in staat dit te doen Maak hele steden opnieuw of in het ene geval opnieuw maken Adem van de wildernis in Maine ambacht. Sommige functies maken ook meer in-game technologie mogelijk. Spelers waren bijvoorbeeld in staat om technische wonderen te bouwen en games uit te voeren zoals Pokémon: rood of Bouw in-game grafische rekenmachines. Bovendien hebben spelers volledig geautomatiseerde industriële boerderijen kunnen creëren waar spelers mobs grootbrengen en automatisch tot een groot aantal produceren. 6,5 miljoen artikelen per uur.

Ik vroeg MiztrSage of hij dat dacht Koninkrijk Tranen De samenleving zal dit niveau van complexiteit kunnen bereiken. “Gezien de huidige beperkingen van het spel? Nee, helemaal niet”, zei hij.

De huidige situatie is geenszins opgelost en spelers zullen het veronderstelde technische plafond van het spel blijven verleggen, maar ze zullen waarschijnlijk nooit de volledige geautomatiseerde “industriële revolutie” bereiken die velen voorspelden. Voor toegewijde bouwers kan dit triest nieuws zijn; Maar het weerspiegelt ook de prioriteiten van game-ontwikkelaars. In een interview met Polygon zei producer Eiji Aonuma dat de ideeën voor Koninkrijk Tranen “Het draait om dit concept om de speler steeds meer opties te geven, de vrijheid om verschillende dingen te proberen.”

Hoe de hele kaart in 2 minuten en 40 seconden te doorkruisen met een enkele ventilator. Bouw- en demogids. Het huidige snelste vliegtuig in het spel. Ik noem het Mach1-V2.
door u / MiztrSageTOTK alleen in Hyrule Engineering

Echter, tussen de technische mogelijkheden van de schakelaar en de angst om bouwsystemen zo complex te maken dat ze overweldigend zijn, wordt de genoemde “vrijheid” beperkt. Het team heeft veel geëxperimenteerd om te beslissen wat te behouden en wat te verwijderen. Directeur Hidemaro Fujibayashi zei:

En in feite hebben we tijdens het proces een leidend principe gekozen: Houd het simpel en direct. Probeer te veel complexiteit te vermijden. De ervaring leert dat de zaken steeds ingewikkelder worden. En we wilden ervoor zorgen dat het systeem zelf zo eenvoudig was dat iedereen het zonder al te veel problemen kon oppikken en spelen. Hoe meer we de complexiteit vooraf wegwerken, hoe meer veelzijdigheid en vrijheid om opties te bieden [later]. “

Koninkrijk Tranen Het is geen bouwspel in dezelfde zin Maine ambacht Dat is het, en als ik het uit de mond van ontwikkelaars hoor, was het gewoon niet de bedoeling. gebouwd in Koninkrijk Tranen Het voelt niet als modelleren in vrije vorm – het voelt meer als het bouwen van een Lego-set. We hebben basisinstructies en veel stenen, en soms kunnen we er gereedschap in doen; Maar we bouwen toch vanuit een beperkte toolkit. Het was misschien niet de industriële revolutie van Hyrule, maar Hyrule had er waarschijnlijk geen behoefte aan. Vanwege deze losse barrières kan een niet-ingenieur zoals ik nog steeds genieten van het spel en zich verwonderen over de complexiteit van simpele dingen – zoals brugfysica.

Lees verder

READ  Verbeter je tovenaar en huisdieren - World of Warcraft - Blizzard News

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *